Dermedic Emolient Linum Baby olje za kopel in prho, 500 mL

Olje za kopel in prho iz linije Dermedic je namenjeno vsakodnevnemu umivanju najobčutljivejše kože otrok, vse od rojstva dalje. Izdelek je bil zasnovan zlasti za nego suhe kože, ki se spopada s težavami atopijskega dermatitisa ter tudi s težavami luskavice. Olje za kopel in prho iz linije Dermedic je namenjeno vsakodnevnemu umivanju najobčutljivejše kože otrok, vse od rojstva dalje. Izdelek je bil zasnovan zlasti za nego suhe kože, ki se spopada s težavami atopijskega dermatitisa ter tudi s težavami luskavice.
6777 6777

Ocene in mnenja

Opis

Olje za kopel in prho iz linije Dermedic je namenjeno vsakodnevnemu umivanju najobčutljivejše kože otrok, vse od rojstva dalje. Izdelek je bil zasnovan zlasti za nego suhe kože, ki se spopada s težavami atopijskega dermatitisa ter tudi luskavico.

Koža je po kopeli oziroma prhi z izdelkom izdatno navlažena, hrapava koža pa vidno zglajena in omehčana. 

Izdelek vsebuje aktivno učinkovino lanenega olja, ki vsebuje maščobne kisline omega 3, 6 in 9 ter prispeva k regeneraciji kože ter njene lipidne plasti, njeni hidraciji in celostni obnovi.

Olje za kopel in prho poskrbi za nežno in natačno očiščenje kože, pri tem pa kože ne draži in ne ruši osnovne zaščite kože ter njenega pH. Zagotavlja optimalno hidracijo in kožo popolnoma pomiri, preprečuje nelagoden ter utesnjujoč občutek na koži.

Olje linije Dermedic Emolient Linium Baby ne maši por in na koži ne pušča nikakršnih mastnih madežev. Ravno tako preprosto je tudi izpiranje iz kadi oziroma tuš kabine. 

Ne vsebuje mila.

Uporaba izdelka

V primeru, da olje uporabljate v kopeli, vlijte količino enega pokrovčka v kopalno vodo. Izdelek pa je možno uporabiti tudi pod tušem, pri čemer ga nanesite direktno na kožo, ga vanjo vmasirajte, po tuširanju pa kožo temeljito sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Zasnova
Terapija naj bi po eni strani preprečevala bolezni, po drugi pa naj bi spodbujala samozdravilne moči v posamezniku. Katera mešanica cvetov je potrebna za posameznika, je določeno s pomočjo posebnega vprašalnika, ki razkrije psihično občutljivost in življenjsko situacijo posameznika. Poleg tega pa se uporabljajo občutljive diagnostične metode: nihaina metoda,
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov