Dermedic Emolient Linum Baby Ultra bogato maslo, 225 mL

Izdelano za nežno kožo otrok in dojenčkov, ki se pogosto srečujejo s suho, hrapavo, srbečo in razdraženo kožo. Primeren je že za uporabo vse od rojstva dalje, saj ne povzroča nikakršnih alergij. Izdelano za nežno kožo otrok in dojenčkov, ki se pogosto srečujejo s suho, hrapavo, srbečo in razdraženo kožo. Primeren je že za uporabo vse od rojstva dalje, saj ne povzroča nikakršnih alergij.
6787 6787

Ocene in mnenja

Opis

Ultra bogato maslo je izdelano za nežno kožo otrok in dojenčkov, ki se pogosto srečujejo z najrazličnejšimi težavami. Primeren je že za uporabo vse od rojstva dalje, saj ne povzroča nikakršnih alergij.

Linium maslo učinkovito neguje najbolj suhe tipe kože ter atopično kožo, ki se spopada s srbečico. Kožo izdatno nahrani, jo navlaži ter regenerira lipidno strukturo kožne povrhnjice.

Izdelek vsebuje inovativno Cicalinum TM formulo, ki deluje na:

- regeneracijo ter uravnoteženost kožnega mikrobioma,

- zmanjšuje pordelost, hrapavost kože ter srbečico in draženje kože,

- kožo izdatno navlaži, jo oskrbi z lipidi in poskrbi za njeno elastičnost.

Zlasti k navedenim pozitivnim spremembam na koži pripomoreta tudi glicerin in lipidi, ki jih izdelek vsebuje. Slednja okrepita kožno povrhnjico ter njeno zaščitno plast. Po nanosu masla je koža zaščitena pred vdorom mikroorganizmov in alergenov ter različnih zunanjih dejavnikov.

Sestavini Linium Baby masla sta tudi vitamin E ter karitejevo maslo, ki prispevata k optimalni hidraciji kože ter na ta način preprečujeta razdraženost kože. Po uporabi je koža pomirjena in ponovno regenerirana.

Priporoča se redna uporaba masla, in sicer nanos ter vtiranje v problematično kožo vsaj dvakrat dnevno. Na ta način bo zmanjšana transepidermalno izguba vode (TEWL), prav tako pa bodo zmanjšani tudi simptomi atopijskega dermatitisa. 

Ultra bogato maslo je namenjeno zlasti negi suhe in atopične kože tako obraza kot telesa dojenčkov in otrok, pri čemer za dolične rezultate zadošča že tanka plast izdelka. Odlično tudi za nego kože, ki se spopada z luskavico ter srbečico.

Klinično testirano.

Uporaba Ultra bogatega masla

Izdelek nanesite na problematično kožo v enakomerni in tanki plasti ter počakajte, da se vpije. 

Priporočena uporaba vsaj dvakrat dnevno, še zlasti v primeru težavnejše kože.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Tveganja in nevarnosti
Pri telesnih boleznih se priporoča terapijo kot dopolnilno terapijo pri zdravljenju s klasično medicino in pod nadzorom lečečega zdravnika. Ne sme se je uporabljati kot samostojno terapijo oziroma namesto klasične medicine. Prav zato je najprej treba razčistiti vzroke nastalih težav.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov