Dermedic Hydrain 3 Hialuro encimski piling, 50 mL

Encimski piling Hydrain 3 Hialuro zagotavlja nežno odstranitev odmrlih kožnih celic. Pri tem sodelujejo encimi AHA sadne kisline (6%), ki na kožo ne delujejo agresivno kot mehanski in kemijski pilingi oziroma kože ne razdražijo. Encimski piling Hydrain 3 Hialuro zagotavlja nežno odstranitev odmrlih kožnih celic. Pri tem sodelujejo encimi AHA sadne kisline (6%), ki na kožo ne delujejo agresivno kot mehanski in kemijski pilingi oziroma kože ne razdražijo.
447862 2672

Ocene in mnenja

Opis

Encimski piling Hydrain 3 Hialuro zagotavlja nežno odstranitev odmrlih kožnih celic. Pri tem sodelujejo encimi AHA sadne kisline (6%), ki na kožo ne delujejo agresivno kot mehanski in kemijski pilingi oziroma kože ne razdražijo.

Izdelek kožo odlično pripravi tudi za nadaljnji nanos kozmetike in ličil ter kožo globinsko hidrira. Za učinkovito hidracijo posrkbita hialuronska ter sečna kislina, koža pa ostane optimalno navlažena tudi še dolgo po uporabi izdelka.

Priporočena je uporaba enkrat tedensko, kože pa po uporabi ni potrebno izpirati.

Glavna značilnost encimskega pilinga so, da je primeren za vse vrste tipov kože, tako za tiste z najobčutljivejšo kožo kot tudi za vse ostale, saj za uporabljanje ni potrebno mehansko drgnjenje kože.

Uporaba

Izdelek nanesite v enakomernem sloju na kožo obraza, vratu in dekolteja ter pustite učinkovati 15-20 minut. Ko se izdelek dobro vpije, preostanek obrišite s papirnato brisačko oziroma kozmetično vato.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Toda všeč mi je, da toliko razmišljaš. Kajti vračanje te odgovornosti je resnično težko. Če kdo takoj reče: Ja, ja, ni problema, to bom naredil, takoj pomislim, da bržkone ni razumel.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov