Dermedic Melumin nočna krema proti temnim madežem, 55 mL

Intenzivno deluje na pege, sončne pege, starostne pege, neenakomerno obarvanje zaradi aken, hiperpigmentacijo zaradi uporabe hormonskih zdravil, in sicer izrazito posvetli prizadete dele kože ter deluje tudi preventivno na nastanek morebitnih novih madežev. Intenzivno deluje na pege, sončne pege, starostne pege, neenakomerno obarvanje zaradi aken, hiperpigmentacijo zaradi uporabe hormonskih zdravil, in sicer izrazito posvetli prizadete dele kože ter deluje tudi preventivno na nastanek morebitnih novih madežev.
447544 6780

Ocene in mnenja

Opis

Pigmentni madeži se pričnejo na koži pojavljati kot posledica delovanja UV žarkov. Pigmentacija kože nastane ker telo proizvaja preveč melanina, tj. pigmenta, ki ga proizvajajo kožne celice imenovane melanociti. Dokler se melanin proizvaja na pravilen način ter v pravilnih količinah, se koža obarva enakomerno, s starostjo pa pride do neenakomerne obarvanosti kože, saj melanin v kožni povrhnjici ni več enakomerno porazdeljen. K pojavu temnih madežev prispevajo tudi različne hormonske spremembe v telesu, predvsem po 30 letu starosti.

Krema linije Dermedic Melumin intenzivno deluje na pege, sončne pege, starostne pege, neenakomerno obarvanje zaradi aken, hiperpigmentacijo zaradi uporabe hormonskih zdravil, in sicer izrazito posvetli prizadete dele kože ter deluje tudi preventivno na nastanek morebitnih novih madežev.

Koža je po daljši uporabi vidno regenerirana ter poživljena, videz sive in utrujene kože pa zmanjšan. Po nekaj tednih je koža vidno svetlejša in enakomernejša.

Izdelek vsebuje encim papain, ki ima na kožo poživljajoč ter čistilni učinek - pomaga pri njeni regeneraciji in odstranjuje odmrle celice.

Nočna krema vsebuje kompleks Melumin Tristage, ki s svojo unikatno sestavo učinkovito deluje pri zmanjševanju pigmentnih madežev. Nastajanje melanina aktivira encim tirozinaza, zato je zaviranje njegovega delovanja ključno pri odstranitvi pigmentnih madežev. K slednjemu pripomoreta sestavini arbutin in vitamin c, ki zavirata aktivnost tirozinaze, dodatno pa k preprečevanju nastanka melanina prispeva tudi Lightderm®. Slednji deluje na način, da omeji število melanosomov, ki skrbijo za nastajanje in shranjevanje melanina. K preprečevanju prevelikega prenosa melanina v keratinocite na področjih kože, prizadetih s hiperpigmentacijo pa pripomore vsebnost niacinamida.

Koža je po uporabi nočne kreme optimalno hidrirana in negovana predvsem zaradi učinkovanja avokadovega in kokosovega olja. Svež videz kože in preprečevanje izsušene kože ter sivkastega tona kože pa zagotavljata karitejevo maslo in vitamin E, ki tudi zmanjšujeta možnost nastanka prostih radikalov. Krema vsebuje tudi allantoin, ki kožo ščiti pred razdraženostjo.

Nočna nega se priporoča vsem tipom občutljive kože, ki imajo težave s temnimi madeži zaradi različnih bolezni.

Uporaba nočne kreme

Izdelek nanesite pred spanjem na očiščeno in osušeno kožo obrata, vratu in dekolteja ter počakajte, da se vanjo vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Kapljice mešanice naj bodo nanesene na ali pod jezik. Tako kot pri homeopatiji lahko pride tudi pri Bachovi terapiji s cvetovi do neželenih reakcij, ki se kažejo kot prehodno poslabšanje stanja, kar človek tudi občuti. Te reakcije so znak, da se je v telesu sprožil proces sprememb.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov