Dermedic Melumin posvetlitvena micelarna emulzija, 200 mL

Micelarna emulzija predstavlja nežno, a učinkovito čistilno sredstvo za kožo obraza, vratu ter dekolteja. Priporoča se tudi zlasti za nego občutljive kože, ki se spopada s hiperpigmentacijo kot posledico različnih bolezni ali med depigmentacijskimi terapijami. Micelarna emulzija predstavlja nežno, a učinkovito čistilno sredstvo za kožo obraza, vratu ter dekolteja. Priporoča se tudi zlasti za nego občutljive kože, ki se spopada s hiperpigmentacijo kot posledico različnih bolezni ali med depigmentacijskimi terapijami.
6786 6786

Ocene in mnenja

Opis

Micelarna emulzija predstavlja nežno, a učinkovito čistilno sredstvo za kožo obraza, vratu ter dekolteja. Primerno je za nego in čiščenje pegaste kože (sončne, starostne pege ter pege zaradi aken), sivkaste kože, ipd. Priporoča se tudi zlasti za nego občutljive kože, ki se spopada s hiperpigmentacijo kot posledico različnih bolezni ali med depigmentacijskimi terapijami.

Učinkovito čisti, odstranjuje ličila in neguje občutljivo kožo obraza, vratu in dekolteja, ki je nagnjena k hiperpigmentaciji različnih bolezni, tudi med depigmentacijskimi terapijami.

Uporaba micelarne emulzije

Izdelek je možno uporabljati na dva načina, in sicer z uporabo vode ali brez nje.

Če želite emulzijo uporabljati brez vode, jo preprosto nanesite na bombažno vatico ter z njo obrišite obraz, vrat in dekolte. Za odstranjevanje ličil bombažno vatico podržite nad vekami ter nato nežno odstranite ličila navpičnimi potegi navzdol.

Izdelek lahko uporabljate tudi v kombinaciji z vodo, in sicer emulzijo nanesete na suho kožo obraza ter okoli oči, jo z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte v kožo, nato pa kožo izdatno sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Izvlečki cvetov naj sicer ne bi povzročali znanih stranskih učinkov, pri odvisnikih od alkohola pa naj se mešanica temu primerno prilagodi oziroma naj se Bachove cvetove izključno meša z vodo.

Omenjena navodila naj veljajo za otroke ali majhne živali. Kapljično mešanico vzemite v tem primeru razredčeno z vodo, namesto da jo nerazredčeno kapljate na jezik.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov