Dermedic Melumin posvetlitvena zaščitna dnevna krema SPF 50+, 55 mL

Dnevna krema učinkuje posvetlitveno na temne madeže na koži ter hkrati zagotavlja zaščito pred nastankom novih madežev oziroma peg. Po uporabi dnevne kreme je koža optimalno hidrirana, utrujen videz kože pa izboljšan oziroma preprečen. Dnevna krema učinkuje posvetlitveno na temne madeže na koži ter hkrati zagotavlja zaščito pred nastankom novih madežev oziroma peg. Po uporabi dnevne kreme je koža optimalno hidrirana, utrujen videz kože pa izboljšan oziroma preprečen.
6785 6785

Ocene in mnenja

Opis

Posvetlitvena dnevna krema učinkuje posvetlitveno na temne madeže na koži ter hkrati zagotavlja zaščito pred nastankom novih madežev oziroma peg. Po uporabi dnevne kreme je koža optimalno hidrirana, utrujen videz kože pa izboljšan oziroma preprečen.

Krema linije Dermedic Melumin z zaščitnim faktorjem SPF 50+ ponuja tudi odlično zaščito pred UV žarki ter na ta način preventivno deluje na nastanek novih pigmentnih madežev. Koža je ob redni uporabi vidno bolj zdrava, posvetlena in mladostna.

Dnevna krema vsebuje inovativni kompleks Melumin Tristage, ki učinkovito deluje proti pigmentnim madežem. Aktivne sestavine v kompleksu so Lightderm®, Arbutin, liposom, vitamin C in niacinamid. Slednje delujejo na način, da zavirajo nastajanje encima tirozinaze, ki je odgovoren za nastajanje melanina. Nadalje učinkujejo omejujoče na število melanosomov, ki so organeli celic melanocitov, zaradi česar je zmanjšano tudi nastajanje ter ohranjanje samega melanina. Dodatno je zmanjšan tudi prenos melanina v kožno povrhnjico (bolj natančno v keratinocite, ki so locirani v kožni povrhnjici).

Vsebnost kokosovega olja v dnevni kremi zagotavlja optimalno hidracijo kože, vitamin C in E pa kožo regenerirata ter poskrbita za njeno celostno vitalnost. Koža je po uporabi kreme vidno zglajena, mladostna in enakomerno obravana.

Priporočljivo za vsakodnevno nego občutljive kože, ki ima pigmentne madeže kot posledico raznih bolezni ter kože, ki je posebej nagnjena k hiperpigmentaciji. Kot učinkovita nega se Dermedic Melumin posvetlitvena krema izkaže pri pegah (tako sončnih kot starostnih pegah ter pegah zaradi aken), hiperpigmentaciji kože zaradi hormonskih zdravil, melazmi ter sivkasti koži.

Uporaba dnevne kreme

Izdelek nanesite vsako jutro na čisto in osušeno kožo obraza, vrata in dekolteja ter počakajte, da se vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sonce in njegove sence!

Sonce je vir življenja, organizmu koristi, ker: • omogoča nastajanje vitamina D, ki krepi kosti, mišice in imunski sitem ter varuje pred nekaterimi vrstami raka, • pomaga pri kožnih težavah,...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Bachove cvetove lahko uporabljate tudi za živali - na primer kapljice za prvo pomoč lahko uporabljate pri psih v primeru Silvestrove panike - in pri presajanju rož.
Delovanje
Znanstveno priznani zdravniki razlagajo delovanje Bachovih cvetov v najboljšem primeru za učinek placebo in pogrešajo znanstvene dokaze o učinku terapije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov