Dermedic Normacne nočna krema proti nepravilnostim, 40 mL

Nočna krema linije Dermedic Normacne je namenjena negi mastne ter kombinirane kože, nagnjene k aknam. Njene aktivne sestavine delujejo na kožo obnavljajoče in jo pomirjajo. Nočna krema linije Dermedic Normacne je namenjena negi mastne ter kombinirane kože, nagnjene k aknam. Njene aktivne sestavine delujejo na kožo obnavljajoče in jo pomirjajo.
5909 5909

Ocene in mnenja

Opis

Nočna krema linije Dermedic Normacne je namenjena negi mastne ter kombinirane kože, nagnjene k aknam. Njene aktivne sestavine delujejo na kožo obnavljajoče in jo pomirjajo. 

Delovanje posameznih učinkovin

Oleinska kislina - slednja se pridobiva iz kakavovca in učinkuje na splošno vitalen videz kože ter njeno regeneracijo.

Papain (tj. encim proteaze) - sodeluje z vitaminom C in pripomore k očiščevanju odmrlih kožnih celic, kožo obnavlja, jo gladi in tako pripomore k mladostnemu videzu kože, dodatno pa pomaga pri poenotenju ter posvetlitvi kože.

Patent Veprolamin DH Complex - zasnovan za pomoč pri izboljševanju posledic aken ter negi kombinirane in mastne kože. Pomaga pri higieni kože. Slednje zagotavlja inovativna kombinacija Resveratrola in Hordeina z dodatkom heksilresorcinola. Pri zmanjševanju negativnih posledic aknaste kože  sodeluje tudi dikotalijev glicirizizin, ki je učinkovina, pridobljena iz sladkega korenčka in je pogosto uporabljena tudi v kozmetični industriji.

Vitamin E in oksniacidni kompleks - preprečujeta negativne učinke škodljivih prostih radikalov

Učinek nočne kreme

Z zgoraj navedenimi sestavinami nočna nega Normacne učinkovito pripomore k normalizaciji izločanja sebuma. Izredno učinkovita je tudi pri zmanjševanju pretirano razširjenih por, pri tem pa por ne maši.

Krema Normacne skrbi za optimalno nahranjenost in navlaženost kožne povrhnjice na način, da omejuje transepidermalno izgubo vode.

Gladi kožo, pripomore k njeni elastičnosti in mehkobi.

Uporaba nočne nege

Pred uporabo kreme Normacne kožo dobro očistite in osušite, nato pa z nežnimi krožnimi gibi na obraz nanesite enakomerno tanko plast kreme. Kremo uporabljajte zvečer, tik pred spanjem.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

S pomočjo ekstraktov cvetov poskušate bolezen pozdraviti oziroma izkoristiti pozitivni potencial cvetov. Bolezni predstavljajo izraz duše, ki se manifestirajo prek telesa in tako nakazujejo napake življenjskega sloga. Uporabljeni izvlečki cvetov naj bi delovali na mikroravni, kot prenašaici duše rastline na dušo človeka oziroma na njegovo energijsko polje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov