Dermedic Normacne Prevent micelarna voda H2O, 200 mL

Micelarna voda Normacne Prevent je namenjena odstranjevanju ličil ter očiščevanju raznih ostalih nečistoč z obraza. Pri tem deluje izredno nežno in neagresivno ter kožo ščiti pred izsušenostjo. Micelarna voda Normacne Prevent je namenjena odstranjevanju ličil ter očiščevanju raznih ostalih nečistoč z obraza. Pri tem deluje izredno nežno in neagresivno ter kožo ščiti pred izsušenostjo.
8353 8353

Ocene in mnenja

Opis

Micelarna voda Normacne Prevent je namenjena odstranjevanju ličil ter očiščevanju raznih ostalih nečistoč z obraza. Pri tem micelarna voda deluje izredno nežno in neagresivno ter kožo ščiti pred izsušenostjo.

Kako deluje micelarna voda?

Miceli estrov maščobnih kislin nase nemudoma vežejo nečistoče, zato kože ni potrebno agresivno drgniti z vato, pač pa je dovolj že, da se koža nalahno obriše z bombažno vatico, navlaženo z micelarno vodo. Po čiščenju ostane koža pomirjena in čista.

Zaradi vsebnosti glicerina je koža po uporabi izdelka izdatno navlažena. Glicerin namreč deluje v najglobjih plasteh kožne povrhnjice na način, da se veže z molekulami vode in tako ohranja kožo optimalno hidrirano vse do 24ur.

Micelarna voda vsebuje tudi ekstrakt rožmarina, ki kožo pomirja, dodatno pa pripomore tudi pri uravnavanju pretiranega izločanja sebuma.

Pozitivni učinki Normacne Prevent micelarne vode

  • učinkovito in nežno očiščenje kože
  • optimalna hidracija
  • ne vsebuje alkohola
  • ne draži kože okoli oči

Micelarna voda se zaradi svojih učinkov priporoča kot vsakodnevna nega oziroma čiščenje nežne kože obraza, zlasti se kot primerna kaže za čiščenje ličil in nečistoč okoli oči. Primerna je za mastno ter kombinirano kožo ter tudi kožo, ki se spopada z aknami oziroma kožo, ki je sicer zelo občutljiva na ostale odstranjevalce ličil.

Ne povzroča alergij.

Uporaba micelarne vode

Priporoča se čiščenje kože z uporabo micelarne vode zjutraj in zvečer oziroma po potrebi.

Na bombažno vatko nanesite primerno količino micelarne vode in z njo nežno povlecite po površini kože na obrazu, vratu in dekolteju ter na ta način kožo počasi očistite.

Področje okoli oči oziroma vek očistite tako, da navlaženo bombažno vatko nekoliko podržite nad vekami, nato pa jih z navpičnimi gibi navzdol nežno očistite oz. z njih odstranite ličila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov