Dermedic Normacne serum za zmanjšanje por, 30 mL

Serum je namenjen reševanju pojavnosti pretirano razširjenih por na koži. Pore so po uporabi izredno zmanjšane, koža pa vidno zglajena in bistveno manj mastna. Serum je namenjen reševanju pojavnosti pretirano razširjenih por na koži. Pore so po uporabi izredno zmanjšane, koža pa vidno zglajena in bistveno manj mastna.
453498 6872

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Stipe **** 21. 02. 2019 13:29
Sve ok Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Serum je namenjen reševanju pojavnosti pretirano razširjenih por na koži. Pore so po uporabi izredno zmanjšane, koža pa vidno zglajena in bistveno manj mastna.

Glede na raziskave je bilo ugotovljena, da serum zmanjšuje pore kar do 62%, seveda ob zagotovljeni redni uporabi vsaj 4 tedne.

Učinek posameznih aktivnih sestavin

P-reffinil - zagotavlja pomoč pri krepitvi strukture povrhnjice in njeni revitalizaciji. Zaradi okrepljenih sten por je koža vidno pomlajena in zdravega videza.

AC.NET kompleks - deluje pri zmanjševanju pretiranega izločanja maščobe oziroma sebuma iz kožne povrhnjice ter pripomore pri težavah zaradi keratoze.

Kompleks AHA in L-argininske kisline - zagotavlja optimalno vitalnost kože, saj jo regenerira, zglajuje, posvetli in odstranjuje odmrle kožne celice ter tako uspešno pomaga pri enakomernem in mladostnem videzu kože.

Glicerin - pomaga pri vlaženju kože, na način, da prodre v najglobje plasti kožne povrhnjice. Kožo hidrira vse do 24 ur, zaradi česar je koža bolj zdravega, gladkega videza ter regenerirana.

Koža je po uporabi izdelka bolj gladka, elastična in mehkejša. Pore so očitno zmanjšane, koža pa v celoti pomirjena in navlažena.

Komu priporočamo Normacne serum?

Serum je priporočljiv za vse posameznike, ki se spopadajo z mastno ter mešano kožo, ki se soočajo s pojavom pretirano razširjenih por ter tudi s pretiranim izločanjem sebuma. Izdelek učinkovito deluje pri ožanju por ter normalizaciji izločanja seruma, glajenju kože in njenemu obnavljanju, pri tem pa por v koži ne maši in ne povzroča alergij.

Priporočljiva je vsakodnevna uporaba vsaj 4 tedne, da se pokažejo vidni rezultati.

Uporaba seruma

Pred uporabo seruma kožo dobro očistite in osušite, nato pa nanesite izdelek na problematično kožo ter počakajte, da se vanjo vpije.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Gibanje za zdravo življenje

Krepitev nog in zadnjice
Stol in noge

Po opravljenem delu si lahko vsakdo privoščiti odmor v udobnem stolu. Še bolje je, če ta čas uporabite za gibanje, ki se vam bo obrestovalo v bolj krepkih stegnih. Udobno se usedite na stol in se trdno primite z obema rokama na stranske robove. Dvignite pokrčeni koleni in ju spet spustite. Naredite nekaj ponovitev in opazili boste, da jih boste po tednih naredili vedno več. S tem krepitev sprednjo stran stegen in imate še več moči za delo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov