Dermedic Oilage čistilni sindet za obraz, 200 mL

Namenjeno nežnemu čiščenju občutljive kože obraza, vratu in dekolteja, na kateri se že kažejo prvi znaki staranja. Koža je po uporabi izdelka izdatno hidrirana in brez utesnjujočega občutka, dodatno pa je zagotovljena tudi večja preventiva pred negativnimi zunanjimi dejavniki. Namenjeno nežnemu čiščenju občutljive kože obraza, vratu in dekolteja, na kateri se že kažejo prvi znaki staranja. Koža je po uporabi izdelka izdatno hidrirana in brez utesnjujočega občutka, dodatno pa je zagotovljena tudi večja preventiva pred negativnimi zunanjimi dejavniki.
457311 6790

Ocene in mnenja

Opis

Čistilni sindet za obraz linije Dermedic Oilage je namenjen nežnemu čiščenju občutljive kože obraza, vratu in dekolteja, na kateri se že kažejo prvi znaki staranja. Koža je po uporabi izdelka izdatno hidrirana in brez utesnjujočega občutka, dodatno pa je zagotovljena tudi večja preventiva pred negativnimi zunanjimi dejavniki.

Čistilni sindet predstavlja optimalno čistilno sredstvo za kožo obraza, ki potrebuje nežnejšo nego oz. kožo, ki je posebej občutljiva ter zahtevna. Oilage sindet je primeren tako za odstranjevanje ličil kot tudi za vsakodnevno čiščenje vseh nečistoč z obraza, pri tem pa kože ne razdraži, ampak na njej pusti svež občutek.

Nanos čistilnega sindeta vzpostavlja koži primeren pH ter tako ne povzroča razdraženosti, niti ne občutka utesnjenosti. Koža je po čiščenju optimalno navlažena ter regenerirana.

Pozitivni učinki inovativnega kompleksa TriOleum poskrbijo za bogato nahranjenost kože, in sicer s sestavinami svetlina, avokada in sojinih izoflavonov, ki preprečujejo prehitro staranje kože. Koža je po redni uporabi čistilnega sindeta obnovljena, dobro negovana, gladka, elastična in nežna.

Sindet deluje na način, da na povrhnjici kože ustvari zaščitni sloj, ki kožo ščiti negativnimi zunanjimi vplivi. Pri tem sodelujejo sledeče aktivne sestavine: nenasičene maščobne kisline, niacinamid in polikvaternij-7, ki delujejo na način, da popravljajo lipidno strukturo kože, ohranjajo kožo izdatno navlaženo ter odporno proti najrazličnejšim zunanjim vplivom. Kožna povrhnjica je okrepljena in deluje preventivno proti vdoru onesnaževalcev ter negativnim posledicam temperaturnih nihanj.

Negovalni čistilni sindet za obraz je primeren za vsakodnevno nego oziroma čiščenje najobčutljivejše kože obraza, vratu in dekolteja, ki se spopada s prvimi znaki staranja.

Klinično testirano.

Uporaba sindeta za obraz

Za najučinkovitejše rezultate je potrebno uporabljati sindet vsakodnevno, zjutraj in zvečer oziroma odvisno od potreb posameznika.

Kožo na obrazu, vratu oziroma dekolteju nežno sperite z vodo, nato pa na dlani nanesite manjšo količino sindeta ter ga vtrite na željena področja kože. Produkt s krožnimi gibi nežno vmasirajte, nato pa ga izdatno sperite z vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Bachova terapija s cvetovi

Bachovi cvetovi : Rescue Remedi (kapljice za prvo pomoč)

Sestavili: Cherry Plum, Clematis, Impatiens, Rock Rose, Star of Bethlehem.

Uporaba: v situacijah šoka, pri poškodbah, nesrečah, akutnih bolečinah, nezavesti, izčrpanosti, pred zdravniškim posegom, pred, med in po porodu, v kriznih situacijah in pri stresu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja