Dermedic Oilage hranljiva dnevna krema, ki obnavlja gostoto kože, 50 mL

Dnevna krema je usmerjena k celoviti obnovi kožne povrhnjice, suho in utrujeno kožo izdatno nahrani in pospešuje njeno regeneracijo. Kot zlasti primerna nega se kaže pri predmenopavzalni koži, ki se sooča s prvimi znaki staranja. Dnevna krema je usmerjena k celoviti obnovi kožne povrhnjice, suho in utrujeno kožo izdatno nahrani in pospešuje njeno regeneracijo. Kot zlasti primerna nega se kaže pri predmenopavzalni koži, ki se sooča s prvimi znaki staranja.
6791 6791

Ocene in mnenja

Opis

Dnevna krema je usmerjena k celoviti obnovi kožne povrhnjice, suho in utrujeno kožo izdatno nahrani in pospešuje njeno regeneracijo. Kot zlasti primerna nega se kaže pri predmenopavzalni koži, ki se sooča s prvimi znaki staranja. Ob redni uporabi dnevne kremne nege se na koži kažejo odlični rezultati, in sicer mehkoba, elastičnost ter navlaženost.

Koža postane vidno izboljšana in bolj gladka, za kar so posebej zaslužni prečiščeni peptidi listov artičoke ter vitamini A, E in D, ki spodbujajoče delujejo na nastajanje kolagena in preprečujejo prehitro staranje kože. Rast keratinocitov je uravnana, struktura kožne povrhnjice pa regenerirana in vitalna. Vse skupaj rezultira v elastični, gladki, hidrirani, zdravi koži, ki deluje mladostno. Gube so signifikantno zmanjšane oziroma zglajene.

Oilage dnevna krema spodbuja primerno termoregulacijo kože z inovativno formulo CoolPoint, ki deluje z učinkom hlajenja na pregreto predmenopavzalno kožo. Pri slednji pripomore k uravnavanju zvišane temperature ter tudi pri preprečevanju vročinskih rdečic. Ko je kožna povrhnjica zopet dobro regenerirana, postane nemudoma tudi odpornejša na temperaturna nihanja, kot tudi na ostale zunanje dejavnike.

TriOleum kompleks, ki vsebuje aktivne sestavine sojinih izoflavonov, svetlinovega, avokadovega ter sojinega olja z nenasičenimi maščobnimi kislinami in niacinamidom sodelujejo v krepljenju zaščitne plasti kožine povrhnjice pred zunanjimi onesnaževalci. S svojimi učinkovinami skrbijo za obnovo lipidne strukture kože ter spodbujajo proizvodnjo ceramidov. Koža je tako intenzivno zaščitena pred vsemi morebitnimi negativnimi zunanjimi vpivi, tako pred temperaturnimi nihanji ter umazanijo in vdorom trdih delcev iz okolja.

Hranljiva dnevna krema kožo obraza regenerira in na njej pušča lifting učinek, saj je je ob redni uporabi oval obraza popravljen in dvignjen, gubice pa vidno zmanjšane.

Dnevna krema se v uporabo priporoča zlasti za najobčutljivejše tipe kože na obrazu, vratu ter dekolteju, ki se spopadajo s prvimi ter tudi že naprednejšimi znaki staranja oz. gubicami.

Klinično testirano.

Uporaba kreme Oilage

Pred nanosom izdelka je potrebno kožo obraza, vratu in dekolteja natančno očistiti ter osušiti, nato pa nanjo nanesti tanko in enakomerno plast hranljive dnevne kreme. Pustite, da se vpije v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Šentjanževka

Zdravilni deli.
Ob cvetenju nabiramo le zgornji del cvetišča (cvetove).
Praktična zdravilna uporaba.
Šentjanževka je prastaro zdravilo s širokim območjem delovanja. Najpomembnejša učinkovina je hiperacin, ki učinkuje rahlo pomirjevalno, če pa ga uživamo dalj časa pa deluje tudi pomirjevalno. Čaj iz šentjanževke je zato imen itno sredstvo proti depresijam, nervozi in migrenam.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov