Dermedic Oilage obnavljajoča nočna krema za obnovo kože, 50 mL

Nočna krema linije Dermedic Oilage je intenzivna obnovitvena nega za predmenopavzalno kožo. Deluje učinkovito preventivno proti utrujeni koži in ji zagotavlja elastičnost ter mladostno mehkobo. Nočna krema linije Dermedic Oilage je intenzivna obnovitvena nega za predmenopavzalno kožo. Deluje učinkovito preventivno proti utrujeni koži in ji zagotavlja elastičnost ter mladostno mehkobo.
7643 7643

Ocene in mnenja

Opis

Nočna krema linije Dermedic Oilage je intenzivna obnovitvena nega za predmenopavzalno kožo. Deluje učinkovito preventivno proti utrujeni koži in ji zagotavlja elastičnost ter mladostno mehkobo.

Z vsebnostjo Reforcyla (kompleks ekstraktov gynostemme), Cistus incanus in L-glutamina nočna krema deluje preventivno proti prezgodnjemu staranju kože, spodbuja nastajanje kolagena, regenerira lipidno strukturo povrhnjice ter jo ščiti pred prostimi radikali.

Učinkoviti kompleks TriOleum, s sojinimi izoflavoni ter oljem svetlina, avokada in soje, poskrbi za izdatno nahranjenost, navlaženost, mehkobo ter gladkost kože, pri čemer se prvi rezultati kažejo že po štirih tednih redne uporabe nočne nege. Vsebnost vitaminov A, E in D ter fitohormonov zagotavlja okrepitev medcelične strukture in povezav v koži, posledično pa je koža vitalnejša, optimalno hidrirana in dobro negovana. Vitamini v kremi regulirajo tudi nastanek prostih radikalov.

Koža je ob redni uporabi kreme vidno pomlajena, gubice zmanjšane, oval obraza pa popravljen in dvignjen.

Nočna krema Oilage se priporoča v uporabo vsem, ki se spopadajo z občutljivo kožo obraza, vratu in dekolteja ter vidnimi znaki staranja oz. gubicami.

Klinično testirano.

Uporaba nočne nege

Kožo na obratu, vratu ter dekolteju je potrebno primarno pripraviti oziroma očistiti ter osušiti. Nato na očiščeno kožo nanesite tanko in enakomerno plast kreme ter počakajte, da se vpije v kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Znanost o vzgoji - praktični nasveti o spanju, joku, igri

Posebno pomoč boste potrebovali tudi, če trpite zaradi potrtosti ali poporodne depresije.

Klinična depresija se razlikuje od potrtosti kot prehodnega razpoloženja, ki občasno prizadene večino ljudi. Depresija je bolezen, pri kateri možgani 'načrpajo' čedalje več stresnih kemičnih snovi, črpanja pa ni mogoče ustaviti. To zavre sproščanje kemičnih snovi v možganih, ki skrbijo za pozitivno vzburjenost. Posledica tega je nekakšen pekel.Svet izgubi vse svoje dobre strani. Niti lep nasmeh vašega otroka niti partnerjeva izjava, da vas ljubi, vas ne more pripraviti do tega, da bi se počutili dobro. Zanimanje ali veselje izgubite pri vseh ali skoraj vseh dejavnostih. Lahko imate težave z nespečnostjo ali pa spite preveč. Počutite se ničvredne, poleg tega pa vas muči še pretiran in neustrezen občutek krivde. Otroci vam niso v nobeno veselje, hkrati pa vas preganja grozljiv občutek, da se jim bo zgodilo nekaj strašnega. Klinična depresija lahko tudi zavre sistem za LJUBEZEN, POMOČ IN SOČUTJE ter sistem za IGRO v spodnjih možganih, kar vas oropa materinskih občutkov in želje, da bi otrokom fizično kazali naklonjenost in se igrali z njimi.

Če torej mislite, da ste depresivni, se zaradi tega ne obtožuj te in ne trpite sami. Pojdite k svojemu zdravniku in razložite, kako se počutite. Raziskave kažejo, da je kombinacija antidepresivov in svetovanja ali psihoterapije najučinkovitejše zdravljenje.
Odlomek je iz knjige Znanost o vzgoji; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov