Dermedic Sunbrella baby sončna zaščitna krema ZF50+ pršilo, 150 mL

Sončna krema ščiti pred UVA, UVB, infrardečo in vidno svetlobo ter tako preprečuje negativne posledice svetlobnega sevanja. Z visoko stopnjo zaščite (SPF 50+) preprečuje poškodbe zaradi fotožarkov, sončne opekline ter razbarvanja kože kot posledice sončnega sevanja. Sončna krema ščiti pred UVA, UVB, infrardečo in vidno svetlobo ter tako preprečuje negativne posledice svetlobnega sevanja. Z visoko stopnjo zaščite (SPF 50+) preprečuje poškodbe zaradi fotožarkov, sončne opekline ter razbarvanja kože kot posledice sončnega sevanja.
5859 5859

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema v pršilu linije Dermedic Sunbrella je zasnovan za občutljivo otroško kožo. S štiristopenjskim sistemom varuje pred UVA, UVB, infrardečo in vidno svetlobo ter tako preprečuje negativne posledice svetlobnega sevanja. Z visoko stopnjo zaščite (SPF 50+) preprečuje poškodbe zaradi fotožarkov, sončne opekline ter razbarvanja kože kot posledice sončnega sevanja. Izdelek učinkovito ščiti DNK kožnih celic.

Zaščitna krema vsebuje sestavino Aqua-proVita D, ki je predhodnik vitamina D. Gre za sestavino, ki se v kombinaciji z UV sevanjem spremeni v vitamin D ter tako pomiri razdraženo kožo.

Vsebnost vitamina C in E zagotavlja regeneracijo kožne povrhnjice ter izboljšanje njene celostne vitalnosti, dodatek glicerina pa poskrbi za izdatno hidracijo ter zmanjšanje izgube vode (TEWL). Ob redni uporabi je izboljšana lipidna struktura kože, prav tako pa je koža zaščitena tudi pred negativnimi vplivi slane ter klorirane vode. 

Pri pordelosti ter razdraženosti kožne povrhnjice pripomore aktivna učinkovina D-Panthenola, ki na kožo deluje pomirjujoče in blažilno.

Kot zlasti primerna nega ter zaščita se Sunbrella krema kaže za občutljivo kožo obraza in telesa otrok in dojenčkov, starejših od 6 mesecev. Slednje ščiti pred UVA, UVB, VL in IR žarki v času izpostavljenosti soncu. Pri tem je pomembno, da otroke in dojenčke kljub visokemu zaščitnemu faktorju čim manj izpostavljate neposredni sončni svetlobi oz. jih zadržujete v senci.

Ne povzroča alergij in je klinično testirano.

Uporaba kreme v pršilu

Izdelek je potrebno pred uporabo pretresti ter v enakomernem sloju popršiti na čisto in osušeno kožo vsaj 15 min pred začetkom izpostavljanja na soncu. Za najvišjo zaščito pred sončnim sevanjem je potrebno nanose pogosteje obnavljati, še posebej pa po kopanju oziroma stiku z vodo.

Priloge

Dodatni opis

Opozorila!

Izogibajte se stiku z očmi.

Ne razpršite izdelka neposredno na obraz in ga ne vdihavajte.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Aromaterapija

Čim večji je zračni steber pri odprti steklen ici, večje je tveganje, da se ena od sestavin zaradi delovanja kisika spremeni. Zato je najbolje, da kupite čim manjše stekleničke, pri katerih je zračni steber manjši. Poleg tega naj se steklenička takoj po uporabi zapre, da se zmanjša vpliv kisika.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov