Dermedic Sunbrella zaščitna krema za suho in normalno kožo ZF50+, 50 mL

Sončna zaščitna krema, ki kožo ščiti pred UV žarki in preprečuje negativne posledice tako vidne svetlobe kot tudi infrardečega sevanja in UV svetlobe. Zasnovana za nego in zaščito najobčutljivejše suhe ter normalne kože. Sončna zaščitna krema, ki kožo ščiti pred UV žarki in preprečuje negativne posledice tako vidne svetlobe kot tudi infrardečega sevanja in UV svetlobe. Zasnovana za nego in zaščito najobčutljivejše suhe ter normalne kože.
5845 5845

Ocene in mnenja

Opis

Zaščitna krema Dermedic sončne linije Sunbrella je zasnovana za nego in zaščito najobčutljivejše suhe ter normalne kože.

Vsebuje štiristopenjski zaščitni spekter (4 RAYS SPECTRUM PROTECT), ki kožo ščiti pred UV žarki in preprečuje negativne posledice tako vidne svetlobe kot tudi infrardečega sevanja in UV svetlobe.

Aktivna sestavina Physavie® v zaščitni kremi učinkuje preprečevalno na negativne posledice infrardečega sevanja ter zmanjšuje možnost prekomernega segrevanja kože ter razpadanja beljakovin v koži. Ena izmed pozitivnih posledic uporabe zaščitne kreme je tudi povečanje tvorbe kolagena v koži, kar predstavlja dodatno zaščito kože pred prehitrim staranjem kože (fotostaranjem in termičnim staranjem). Pospešen je tudi nastanek encimov v keratinocitih oz. preprečevanje tvorbe prostih radikalov, ki nastajajo zaradi prevelike izpostavljenosti vidni svetlobi.

Zaradi vsebnosti izvlečka alg ter cinka, magnezija, mangana in kalcija je koža po uporabi optimalno navlažena.

Izdelek ne vsebuje barvil. Ne povzroča alergij.

Kot zaščita pred UV, VL ter IR sevanjem se Dermedic Sunbrella krema priporoča v uporabo za suho ter normalno kožo.

Uporaba zaščitne kreme

Kremo nanesite v enakomernem sloju na kožo najmanj 15 minut pred izpostavljanjem soncu, nato pa je potrebno nanose zaradi vzdrževanja visoke zaščite pred soncem )SPF 50+) pogosto obnavljati, še posebej pomembno pa je to po kopanju oziroma po stiku z vodo.

Upoštevajte, da tudi v primeru uporabe zaščite pred soncem dolgotrajna izpostavljenost soncu ni priporočljiva.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Prehranska terapija in terapevtska dietetika
Kalcijev pantotenat blaži togost, za obnavljanje tkiv pa priporočamo vsakodnevno uživanje kakovostnega multivitamina (z minerali in aminokislinami) in kapsule ribjega olja (eikozapentaenojska kislina) z gamalinolensko kislino. Pri akutnih bolečinah pomagajo vsakodnevni odmerki vitamina C (3 do 5 g), kalcija (1 g) in magnezija (500 mg), priporočamo pa še sladkovodne alge vrste spirulina, ki so v prahu ali tabletah na voljo v trgovinah z zdravo hrano.

Vodna terapija

Takojšnje olajšanje prinese menjavanje vročih in hladnih obkladkov.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermedic Dermedic
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov