Dermoscent Essential Mousse pena za čiščenje brez izpiranja za mačke, 150 mL

Naravni šampon za mačke, posebej namenjen občuljivi in k alergijam nagnjeni koži. Naravni šampon za mačke, posebej namenjen občuljivi in k alergijam nagnjeni koži.
464848 11197

Ocene in mnenja

Opis

VETERINARSKI IZDELEK
 
Naravni šampon za mačke, posebej namenjen občuljivi in k dermalnim težavam nagnjeni koži, ter nežni koži mladičev. Nežno čisti, blaži in olajša dermalne težave, zmanjšuje luščenje kože, vlaži in krepi naravno zaščitno funkcijo epidermisa. 
 
Dermoscent je prva dermokozmetična linija za živali na svetu, posvečena izključno zdravju kože, dobremu počutju in lepi dlaki.
 
Z redno in pogosto uporabo izdelkov Dermoscent bo koža živali navlažena in negovana;dlaka postane močnejša, bolj svetleča in mehkejša. Brez dodatnih dišav ali parabenov izdelki Dermoscent uravnotežijo ekosistem kože, preprečujejo prekomerno odpadanje dlake in luščenje kože ter izboljšujejo vonj živali, da je manj moteč v človeškem okolju.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Lajšanje bolečin na naraven način - varna in učinkovita samopomoč

Sproščanje
Tehnike, kot so meditacija, tai chi in joga, so učinkovite za dolgoročno preprečevanje migren, saj z njimi naučite telo notranjega sproščanja in ' uglaševanja'. Za vse tri tehnike velja, da je najbolje, če vas jih najprej nauči usposobljen učitelj.
Lajšanje bolečin na naraven način; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dermoscent Dermoscent
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja