Desco vital hladilno masažni gel, 500 mL

Desco vital hladilno masažni gel je namenjen hladilni masažni negi ter za intenzivno sproščanje mišic, muskulature ter vezivnega tkiva. Desco vital hladilno masažni gel je namenjen hladilni masažni negi ter za intenzivno sproščanje mišic, muskulature ter vezivnega tkiva.
544213 12937

Ocene in mnenja

Opis

Desco vital hladilno masažni gel je namenjen hladilni masažni negi ter za intenzivno sproščanje mišic, muskulature ter vezivnega tkiva.

Kdaj uporabiti Desco vital hladilni gel?

  • v primeru športnih poškodb
  • za intenzivno hlajenje mišičnega tkiva
  • kadar želite doseči intenzivno gibljivost ter regeneracijo
  • za zmanjšanje posledic poškodb ob topih udarcih
  • lajša simptome zvinov, saj hladi
  • sprošča vezivno tkivo

Hladilno masažni gel Desco vital je kakor nalašč primeren za po intenzivni vadbi ter obremenitvi mišičnega tkiva. MIšice po aktivnosti postanejo zakrčene, kar pa Desco vital hladilni gel prepreči.

Ob intenzivni masaži prepreči stranske učinke "muskl fibra", pospeši oksigenacijo s krvjo.

Desco vital hladilni gel vsebuje

Gel vsebuje le aktivne komponente, ki so povsem naravnega izvora. Gel sestavljajo predvsem hladilna eterična olja, ki ob svojem izhlapevanju hladijo in sicer: eterično olje mentola, timijana, smrke, evkalipta, brinja; vsi v kombinaciji delujejo sinergistično ter lepo dišijo.

Uporaba Desco vital hladilnega gela

Hladilni gel nanesite na površino prizadetega mesta (predvsem boleče mišice in sklepi) ter gel nežno vmasirajte v površino kože.

Pri nanosih bodite izredno pozorni, da gel ne zaide v kakršno koli sluznico - v tem primeru le-to dobro izperite s toplo vodo do olajšanja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Ulcerozni kolitis

Hrana naj bo manj mastna, manj sladka in manj začinjena. Večini bolnikov ne odgovarjajo mlečni proizvodi. Stroga »črevesna- dieta pa bolj škodi kot koristi, saj lahko privede do kalorične in beljakovinske podhranjenosti ter tudi do specifičnega pomanjkanja mineralov in vitaminov. Svetuje se torej uživanje čim bolj pestre, mešane hrane, da zaužijemo vse potrebne zdravilne sestavine hrane. Vsak posameznik pa mora ugotoviti, katera hrana ali sestavine hrane njemu ne odgovarjajo. Priporočljivo je voditi prehranski dnevnik, da si bolnik tako lažje zapomni, katera hrana mu je povzročila težave, oz. ob kakšni prehrani se počuti dobro. Dnevnike je možno dobiti pri dietetikih ali na društvu.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov