Desipower sredstvo za roke v gelu, 500 mL

Poskrbite za higieno rok kadarkoli tudi ko tekoča voda ni na voljo in uporabite razkužilo za roke v gelu Desipower. Poskrbite za higieno rok kadarkoli tudi ko tekoča voda ni na voljo in uporabite razkužilo za roke v gelu Desipower.
32923 32923

Ocene in mnenja

Opis

Poskrbite za higieno rok kadarkoli tudi ko tekoča voda ni na voljo in uporabite izdelek za roke v gelu Desipower.

Prednosti in lastnosti razkužila za roke Desipower

  • prijetna gel tekstura
  • učinkovito razkuževanje rok
  • preprosta uporaba
  • veliko pakiranje
  • ne vsebuje alergenih dišav, konzervansov ter barvil

Delovanje Desipower v gelu

Higiena rok je izredno pomembna, saj na nas prežijo številne bakterije in virusi. Čeprav jih ne vidimo so vsepovsod okoli nas. Na nas čakajo na kljukah, na bančnih avtomatih, na trgovskih policah, na javnem prometu in še kje. Čeprav mislite, da vas ne morejo pridobiti v svoje mreže, se samo vprašajte kolikokrat na dan si lahko temeljito očistite roke predno se malo popraskate po obrazu ali si pomanete oči? Prav zato je razkužilo v gelu preprosto za zagotavljanje minimalne higiene rok.

Desipower v gelu je primerno za čiščenje rok brez uporabe vode. Primeren je za vsakodnevno uporabo. Gel tekstura je prijetna za nanos in jo preprosto razporedite po celotni površini rok. Desipower gel je razvito in izdelano na Finskem. Zasnovano je na osnovi etanola, dodan pa mu je glicerol.

Sredstvo se hitro posuši in na koži ne pušča neprijetnega lepljivega občutka. Glicerol poskrbi za prijetno navlaženost rok, da jih etanol pretirano ne izsuši.

Uporaba sredstva za roke v gelu

Na roke si kanite od 3 do 5 ml gela. Za oprimalno nego morate sredstvo v gelu vtreti na celotno površino rok, na dlani in hrbtno stran. Gela ne izpirajte z vodo.

Priročen je za uporabo, ko si ne morete očistiti rok s tekočo vodo ter milom. Priročen za uporabo doma, v službi ali na poti.

Sestavine INCI

Ethanol (den A12 min. 72 wt%), aqua pur, glycerin, Carbomer crosspolymer, tetrahydroxypropyl ethylenediamine.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Fysioline Fysioline
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov