Detox Gold obliži, 10 obližev

Detox Gold obliž je pripomoček, namenjen kot podpora razstrupljanju vašega telesa. <br> Detox Gold obliž je pripomoček, namenjen kot podpora razstrupljanju vašega telesa.
518859 25734

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Janja **** 29. 12. 2017 18:47
Obliž je res odličen - ko se ga pusti prilepljenega nekaj časa ali čez noč le-ta postane resnično po... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Detox Gold obliž je pripomoček, namenjen kot podpora razstrupljanju vašega telesa.

V telesu obstaja velika količina kemikalij in sicer od zdravil do najrazličnejših komponent kozmetičnih preparatov, težave povzročajo tudi onesnaževalci iz okolja. Vse našteto predstavlja veliko tveganje za nastanek bolezni ter bolezenskih obolenj, saj tovrstni strupi povzročijo upočasnjeno delovanje vitalnih organov ter telesa nasploh.

Detox Gold obliži - prednosti uporabe

- vzpodbuda razstrupljanju
- izboljšani refleksi vašega organizma
- pomoč pri korekciji

Sestavine Detox Gold obližev

Drevesni kis
je snov, ki je pridobljena iz hrastovih dreves, ki rastejo na omejenem predelu Japonske. Ima odlične in za tovrstne bliže primerne absorbcijske lastnosti.

Bambusov kis
je snov s prav tako močno absorbcijsko lastnostjo, ob enem pripomore tudi k procesu detoksifikacije, ki se s časom življenja konstantno nalagajo v človeškem tkivu.

Ekstrakt Lokvata
ekstrakt vsebuje številne rastlinske kisline med drugim tudi jabolčno, vinsko ter citronovo kislino ter tudi vitamine (A,B ter C) in karoten. Lokvat ekstrakt je manj znan in se uporablja v medicini budistov.

Tourmalin
je naravni mineral, ki oddaja svojo energijo v obliki infra rdeče toplote.

Hitosan
je snov, ki se jo pridobiva iz hitina, ta pa iz oklepov rakov. Produkt se zaradi svojih izjemnih absorbcijskih lastnosti nahaja v prehranskih dopolnilih namenjenih hujšanju.

Evkalipt
deluje regenerativno, hladilno

Ostale sestavine
Zelenjavna vlakna, vitamin C in dekstrin.

Navodila za uporabo Detox Gold obližev

Detox Gold obliž uporabite tako, da ga prilepite na površino podplata medtem ko spite ali počivate. V kolikor želite doseči boljši učinek jih namestite na obe stopali.

Detox Gold obliž pa lahko namestte tudi kjer koli na površino telesa - na boleče mesto. Za še boljši učinek lahko obliže namestite na obe nogi ter na željen predel telesa.

Blagodejni učinek detoksikacijskih obližev je viden v roku 24 ur. Zjutraj se boste prebudili poživljeni in sveži ter napolnjeni z dodatno energijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Izdelki za čiščenje telesa!

Uporaba protimikrobnih snovi je v klinično prakso prinesla revolucijo. Neozdravljive in smrtno hude bolezni so postale hitro in enostavno ozdravljive. Razstrupljanje telesa so poznali že v obdobju Egipčanov...

Preberi več...

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Biyovis Biyovis
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov