Detoxamin Basic Farina aktiviran zeolit DT-001 prah za uživanje, 125 g

<p>Medicinski pripomoček, ki lahko pomaga pri ohranjanju zdravja in za&scaron;čiti organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres!</p>

Medicinski pripomoček, ki lahko pomaga pri ohranjanju zdravja in zaščiti organizma pred boleznimi, ki jih povzroča oksidativni stres!

597431 13329

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
jolanda **** 1. 02. 2017 05:16
Spoštovani,
z vašim delom sem zelo zadovoljna,ker se pa tiče izdelke je pa gotovo še prezgodaj za g... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Sestava kapsule

Sestava: 100 % naravni zeolit

Zeolit (klinoptilolit) je redek naravni mineral vulkanskega izvora, ki je nastajal več tisočletij. Ima obliko kristalne mreže, njegova najpomembnejša lastnost pa je velika absorbcijska moč oz. zmožnost nevtralizacije in odstranitev škodljivih snovi iz telesa, saj deluje kot naravni filter v prebavnem traktu, kjer adsorbira strupe in težke kovine, prav tako pa v veliki meri zmanjšuje nastanek prostih radikalov. Zeolit se aktivira s pomočjo tribomehanične aktivacije in tako pridobi ogromno adsorpcijsko površino, to je cca 1000 m2 na 1 gram. Vezava strupenih snovi zaščiti organizem pred škodljivimi snovmi, po drugi strani pa pripelje do izboljšanja sposobnosti razstrupljanja organov, npr. jeter in ledvic. Tako organizem postaja močnejši in odpornejši na stresne situacije.

Priporočljiva uporaba:

- Za razstrupljanje organizma ter zmanjševanje oksidativnega stresa, ki nastaja zaradi različnih dejavnikov:  uporaba različnih zdravil, UV sevanje, strupi iz okolja, različna poživila kot sta npr. alkohol in tobak, nasičene maščobe v hrani
- Pri hujšanju – takrat se namreč iz maščobnih depojev v kri izplakujejo različni strupi
- Preventivno – kot podpora svojemu imunskemu sistemu, da se pravočasno znebite presnovnih in drugih odpadnih snovi
- Za ljudi, ki živijo na območjih, ki so onesnažene s težkimi kovinami – aktiviran zeolit namreč nase veže težke kovine in jih odpravlja iz telesa.
- Za zagotavljanje potrebnih mikroelementov organizmu, za reguliranje pH vrednosti krvi
- Kot pomoč pri obsevanju in kemoterapiji
- Kot hranilna kozmetika – pomaga izboljšati celoten kožni metabolizem.
- Zeolit pripomore k ravnotežju mineralov v organizmu in skrbi za optimalno kislino v prebavnem traktu, adsorbira in stabilizira organske spojine, ter pozitivno vpliva na mikrofloro.

Odmerjanje

1-3 krat dnevno po eno merico poleg obroka z nekaj vode.

Opozorilo

Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki imajo druge zdravstvene težave prosimo, da se pred uporabo Detoxamin praha DT-001, posvetujejo s svojim zdravnikom. Če se ob jemanju pojavijo neželeni učinki, je potrebno prenehati z jemanjem Detoxamin praha DT -001. Detoxamin prah DT-001 ni primeren za bolnike s kroničnim zaprtjem ( obstipacija ), saj lahko vpliva na povečanje zaprtja ; prav tako ni primeren za ledvične bolnike na dializi in za bolnike s presajenimi organi. Ne prekoračiti odmerjene dnevne količine. Shranjevati nedosegljivo otrokom, mlajšim od 6 let.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Zeolit - kamen življenja!

V preteklih 10 letih je dr. Triebnigova na 2000 pacientih, povsem izčrpanih, utrujenih in brezupnih od kemoterapij, preizkušala delovanje naravnega aktiviranega zeolita Klinoptilolitha. Rezultati...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Skrivnost zdrave prehrane

Meso
Svežo divjačino dobite večinoma le v specializiranih trgovinah v lovni sezoni. Ker je divjačina revna z maščobami, jo lahko globoko zamrznete. Ob tem se struktura mesa zrahlja, meso postane mehko.

Mleto meso se zaradi velike površine hitro pokvari. Zato ga smejo prodajati samo na dan priprave.

Za klobase velja, da čim manjši je delež maščobe in čim boljše so sestavine, višja je kakovost (in večinoma tudi cena). Klobase najboljše kakovosti morajo vsebovati posebno veliko pustega mesa. Klobase povprečne kakovosti vsebujejo do 10 odstotkov kože in kit.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Detoxamin Detoxamin
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov