Dextro Energy energijski bonboni, 47 g

Dextro Energy energijski bonboni so bonboni, namenjeni hitremu pridobivanju energije, so del našega in vašega vsakodnevnega življenja.

13712 13712

Ocene in mnenja

Opis

Dextro Energy energijski bonboni so bonboni, namenjeni hitremu pridobivanju energije, so del našega in vašega vsakodnevnega življenja.

Dextro Energy je bonbon, primeren za prav vse generacije. Dextro Energy kocke so bile prvič tržene že leta 1935 - tako kot zdaj je vsaka kocka sestavljeno iz posamično zapakiranih manjših kock.

Danes je Dextro Energy na voljo v različnih oblikah izdelkov, prilagojenih posameznim potrebam uporabnika ter osebnim željam. S svojo priročno obliko se prilegajo v najmanjši žep. S tem je glukoza (znana tudi kot dekstroza) v dosegu roke, tako da lahko sorazmeroma hitro po zaužitju prehaja neposredno v možgane in mišice.

Pakiranje bonbonov

14 posamično zavitih manjših tablet sestavlja 46-gramsko pakiranje. Vse sorte vsebujejo možganom in mišicam pomembno glukozo. Nekateri okusi vsebujejo tudi dodatne minerale ali vitamine.

 

Priloge

Sestavine

dekstroza (88%), maltodekstrin, kislina (citronska kislina), arome, sredstvo proti sprijemanju (magnezijeve soli maščobnih kislin), vitamin C.


na 100g/100ml
ENERGIJSKA VREDNOST V KJ: 1542
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL: 367
MAŠČOBE (g): <1
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE (g): <1
OGLJIKOVI HIDRATI (g): 90
OD TEGA SLADKORJI (g): 81
BELJAKOVINE (g): 0
SOL (g): <0,1
 
Vitamini in mineraliNa enotoPriporočeni dnevni vnos (PDV)
Vitamin C 120 mg / 100 g          150%

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravilne rastline - zanesljivo določevanje po sliki in risbi

Rumeni svišč
Značilnosti
Steblo pokončno, čvrsto, nerazvejeno; listi nasprotn nameščeni, celorobi, goli, sinje zeleni, z izrazito izstopajočimi žilami; v zalistjih od tri do deset cvetov skupaj.
Nahajališča
Raztreseno na menjavajoi se vlažnih tleh; negnojeni travniki in pašniki v planinskem svetu, redkejl tudi gojeno v nasadih; rastlina je redka in zaščitena.
Uporaba
Korenika; prebavila.
Odlomek je iz knjige Zdravilne rastline; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov