Dialix Bladder Control za sterilizirane psičke in starejše pse, 60 žvečljivih tablet

Dialix Bladder Control za sterilizirane psičke in starejše pse je na voljo v obliki žvečljivih tablet, so primerne kot odlična podpora pri nenadzorovanem uhajanju urina. Dialix Bladder Control za sterilizirane psičke in starejše pse je na voljo v obliki žvečljivih tablet, so primerne kot odlična podpora pri nenadzorovanem uhajanju urina.
923044 846

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Boris **** 13. 05. 2020 07:47
Te tablete dejansko pomagajo. Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

VETERINARSKI IZDELEK

Dialix Bladder Control za sterilizirane psičke in starejše pse je na voljo v obliki žvečljivih tablet, so primerne kot odlična podpora pri nenadzorovanem uhajanju urina.

Dialix Bladder Control je dopolnilo za pse, primerno predvsem za tiste pasme, ki so sterilizirane in potrebujejo podporo pri uhajanju urina.

Dodatek za pse vsebuje izoflavona, ki spadata v skupino fitoestrogenov - Glycine max (soja) in Trifolium pratense (rdeča detelja).

Kaj so fitoestrogeni?

Fitoestrogeni so snovi ki vsebujejo lastnosti hormonov - predvsem tistih nesteroidnih; delovanje in učinki so podobni učinkom estrogena.

Med drugim fitoestrogeni nadzorujejo urinsko inkontinenco, študije pa celo kažejo, da imajo neuro protektivno delovanje na samem mehurju in tako posledično nadzorujejo inkontinenco, ki je posledica nevroloških motenj.

Inkontinenca zaradi stresa je pogosta težava. Dopolnjevanje prehrane s fitoestrogeni je v veliko pomoč pred morebitno urinsko inkontinenco.

Kako deluje prehransko dopolnilo za pse?

Pripomore k očiščenju in ohranjanju mišičnega tonusa
Pripomore k hitremu in enostavnejšem praznjenju mehurja
pripomore k normalizaciji delovanja mehurja
Pripomore k inkontinenci psov ki so sterilizirani

Odmerjanje tablet za veterinarsko rabo

Odmerite po ena žvečljiva tableta na 15 kilogramov telesne teže živali. Odmerite enkrat dnevno ali maksimalno dvakrat dnevno pri čemer odmerek razdelite na dva dela. Tako prvi del odmerite zjutraj drugi del pa zvečer.

Količina pakiranja prehranskega dopolnila za živali je primerna za 60 dni redne uporabe - ob predpostavki  15 kilogramov težkega psa. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Medicinski posegi

Carski rez
Poseg: Najbolj napredna tehnika je tako imenovana tehnika Misgav-Ladach, imenovana po jeruzalemski bolnišnici. Nekaj centimetrov nad sramno kostjo se naredi prečni rez in odprtino pod kožnim rezom s pomočjo prsta porodničar (kirurg, operater) razširi v primerno velikost. Tkivo se strga vzdolž mišičnih vlaken - mišice ostanejo intaktne -, tako da se izgubi malo krvi, operacija pa poteka hitreje. Rana se zaceli z manj bolečinami, kot bi se v primeru rezanja mišic.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: VetNova VetNova
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja