Diben prehrana z okusom vanilije, 4x200 mL

Vlaninsko živilo za bolnike s sladkorno boleznijo. Vlaninsko živilo za bolnike s sladkorno boleznijo.
289515 7627

Ocene in mnenja

Opis

Diben prehrana je vlaninsko živilo za bolnike s sladkorno boleznijo.
 
Še posebej je Diben bogat z kromom, vitaminom C, vitaminom E, beta karotenom in flavonoidi za preprečevanje oksidativnega stresa in preprečevanje škode, ki jo povzročajo številni radikali.

Mikroorganizmi spodbujajo prebavo in jo ustrezno urejajo ob enem pa Diben zaščititi črevo in ureja sestavo blata. Izdelek vsebuje uravnoteženo sestavo maščobnih kislin. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Rak

Kaj v tem primeru pomeni »zločest«?
Rakave celice nastajajo neprenehoma tudi pri zdravem človeku. Po navadi odmrejo same ali pa jih uniči obrambni mehanizem. Pri tem ima osrednjo vlogo tako imenovana programirana celična smrt (apoptoza) - varnostni mehanizem, ki izrojene celice spodbudi k samouničenju. Ni povsem jasno, zakaj nekaterim rakavim celicam vseeno uspe preživeti in se neovirano razmnožujejo naprej. Zagotovo drži le, da bolezni ne povzroči samo en dejavnik, ampak je za razvoj potrebno tesno medsebojno delovanje veliko dejavnikov.

Celice posameznih telesnih organov so prilagojene nalogam, ki jih opravljajo; tako nastanejo na primer tkivne, živčne ali mišične celice. Njihove naloge, lastnosti in njihova rast so določene v programu, ki je shranjen v dedni zasnovi.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Neopredeljen Neopredeljen
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja