Dietpharm magnezij 375, 20 šumečih tablet z okusom limone

Dietpharm Magnezij 375 so šumeče tablete z magnezijem, vitaminom C in vitaminom B6 za pripravo napitka z okusom limone. Dietpharm Magnezij 375 so šumeče tablete z magnezijem, vitaminom C in vitaminom B6 za pripravo napitka z okusom limone.
484474 24994

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Dietpharm Magnezij 375 so šumeče tablete z magnezijem, vitaminom C in vitaminom B6 za pripravo napitka z okusom limone.

Pozor: več o sestavinah izdelka v priponki pod sliko izdelka!

Magnezij ima pomembno vlogo v našem telesu, saj sodeluje pri veliko procesih (pri sintezi beljakovin, igra pomembno vlogo v naših mišicah,...). Naše telo potrebuje približno 300 mg magnezija na dan. Potrebe po magneziju se povečajo, če smo pod stresom, se intenzivno ukvarjamo s športom, se nepravilno prehranjujemo,... Magnezij se še posebej priporoča športnikom, ki imajo pogosto probleme s krči v mišicah (krči so pogosto povezani z dehidracijo in pomanjkanjem elektrolitov).

Magnezij prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti,  ravnotežju elektrolitov, sproščanju energije pri presnovi, delovanju živčnega sistema in mišic, ima vlogo pri sintezi beljakovin, prispeva k normalnemu psihološkemu delovanju in ohranjanju čvrstih kosti in zob ter ima vlogo pri delitvi celic.
Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in zaščiti celic pred oksidativnim stresom.
Vitamin B6 ima vlogo pri presnovi beljakovin in glikogena, nastajanju rdečih krvničk in prispeva k zmanjševanju utrujenosti.

Uporaba Dietpharm magnezij 375

Priporočen dnevni odmerek je 1 šumeča tableta na dan. Šumečo tableto popolnoma raztopite v kozarcu vode (približno 2 dcl) in popijte. Če se pojavi usedlina, premešajte raztopino in jo popijte. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dietpharm Dietpharm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja