x
Vse kategorije
DLux Infant Baby 400 vitamin D v razpršilu, 15 mL
DLux Infant Baby 400 vitamin D v razpršilu, 15 mL
Oceni izdelek in zasluži
5.0 1

DLux Infant Baby 400 vitamin D v razpršilu, 15 mL

Proizvajalec: BetterYou
DLux Infant Baby 400 je nov inovativen izdelek v obliki ustnega pršila, namenjen nadomeščanju znižanih vrednosti D vitamina v telesu.
Cena: 9,08 €
Vprašaj nas
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, pršilo, razpršilo, spray, sprej
Oznakadlux
Primernostza otroke
Namenza otroke
Vsebujed vitamin

Koristni video nasveti

Ocene in mnenja

Melanie*** | 12. 12. 2020 22:44
melanie.veselic@gmail.com
Dlux infant sem zacela dajati mojemu sinu ze ko je bil star mesec dni. Po vseh drugih kapljicah na trgu vitamina D, je imel krce. Le Dlux v razprsilu ni delal nobenih tezav. Dajala sem ga tudi drugemu sinu in sedaj tudi en mesec stari hcerki. Res zelo sem zadovoljna s tem izdelkom, ker se absorbira skozi sluznico v ustih, in ker negre skozi crevesje, tudi ne povzroca krcev. Je nevtralnega okusa in otrok ga lepo sprejme. Tudi sestavine so bolj naravne, kot ostale kapljice, kapsule in tableti vitamina D.

Opis

DLux Infant Baby 400 je nov inovativni izdelek v obliki ustnega pršila, namenjen nadomeščanju znižanih vrednosti D vitamina v telesu.

Izdelek DLux Infant Baby 400 pršilo je namenjeno vsem, mlajšim, otrokom in tudi odraslim ter vsem tistim, ki težje požirajo tablete. Primeren pa je tudi za vegetariance oz. vse tiste, ki ne uživajo mesne hrane.

Vitamin D se dandanes nahaja v številnih prehranskih dopolnilih in sicer v obliki tablet, kspsul in tudi v obliki kapljic (nekatera izmed njih so v prosti prodaji, nekateri pripravki pa so tudi na zdravniški recept).

Izjemna priročnost DLux pršila je kakor nalašč za vse, ki so bolj mobilni, vzemite ga na potovanja, izlete...

DLux pršilo je bilo tudi testirano z namenom, da bi bila njegova učinkovitost in uporabnost kar se da prepričljiva. Strokovnjaki so ugotovili, da DLux pršilo zagotovi takojšnjo absorbcijo več kot tretine razprška že preko same ustne sluznice. Sestavina samega razpršila je po svojih lastnostih približno podobna lastnostim intra venske krvi.

Komu priporočamo DLux pršilo

DLux Infant Baby 400 je povsem naraven vir vitamina D in je namenjen vsem tistim osebam, ki:

- se ne izpostavljajo soncu vsaj nekajkrat tedensko po minimalno 15 minut; z izpostavitvijo soncu in njegovim UV žarkom (ti niso vedno samo škodljivi in jih človeško telo potrebuje) poskrbimo za pretvormo vitamina D v ustrezno telesu sprejemljivo obliko

- imajo težave s povečano telesno težo (velja namreč višja je telesna teža oziroma indeks telesne mase, manj je v telesu D vitamina)

- imajo težave z delovanjem ledvic, jeter ali trbušne slinavke. Vsi ti organi so pomembni pri pretvorbi vitamina D v telesu sorodno obliko, ki je za organizem sprejemljiva,

- jemljejo zdravila, ki imajo stranske učinke (predvsem učinke na metabolizem D vitamina). Med tovrstna zdravila štejemo antiepileptike, hipnotike, anti lipidemike ipd.

- se ne prehranjujejo z mesno hrano in iz zelenjavne prehrane ne pridobijo zadostne količine D vitamina.

Po zdravstvenih smernicah iz leta 2010 je znano, da je dodajanje D vitamina prehrani nujno že v prvem tednu po rojstvu. To je še posebej pomembno pri otrocih, ki se prehranjujejo s pomočjo mlečnih formul.

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Priloge

Sestavine Prijavite se v spletno trgovino in preverite iz katerih sestavin je izdelek sestavljen.

Ali ste vedeli

Članki

Spletne vsebine

D vitamin - kako pomanjkanje in presežek vplivata na naše zdravje?

Vitamin D (kalciferol) ima funkcijo absorpcije kalcija in fosforja v prebavilih, s čimer posredno uravnava rast in popravlja kosti, zato pomanjkanje vitamina D vodi v rahitis, t.j. napako pri razvoju kosti. OBLIKE VITAMINA D Obstajata dve obliki... preberi več...

Taksifolin (Taxifolin) – neverjeten antioksidant z 1000 učinki!

Le kaj vam pove kemijska formula (2R,3R)-2-(3,4-dihidroksifenil)-3,5,7-trihidroksi-2, 3-dihidrokromen-4-on? Ta dolga in zapletena kemijska formula opisuje enega najmočnejših antioksidantov, ki mu pravimo taksifolin ali taxifolin po angleško.... preberi več...

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

DLux 3000 vitamin D v razpršilu, 15 mL

11,56 €

DLux 1000 vitamin D v razpršilu, 15 mL

10,00 €

Pic injekcijska brizga, 1 mL

0,11 €
Specifikacije izdelka
SpecifikatorVrednost
Tip izdelkaPrehransko dopolnilo, pršilo, razpršilo, spray, sprej
Oznakadlux
Primernostza otroke
Namenza otroke
Vsebujed vitamin

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.