Dolito tens stimulator, 1 set

Dolito tens stimulator je protibolečinski medicinski pripomoček, ki je namenjen intenzivni stimulaciji bolečih predelov. Dolito tens stimulator je protibolečinski medicinski pripomoček, ki je namenjen intenzivni stimulaciji bolečih predelov.
19436 19436
Brezplačna poštnina!

Ocene in mnenja

Opis

MEDICINSKI PRIPOMOČEK

Dolito tens stimulator je protibolečinski medicinski pripomoček, ki je namenjen intenzivni stimulaciji bolečih predelov.

Medicinski pripomoček je EM stimulator, ki je namenjen učinkovitemu in hitremu lajšanju bolečine. Uporaba pripomočka je izjemno enostavna, učinkovita ter izrazito široko učinkovita.

Izdelek predstavlja klasično TENS terapijo, ki nudi izrazito globinsko nego, ob enem pa omogoča celo eno namočnejših oziroa najintenzivnejših stimulacij, kar jih poznamo. Izdelek je dvokanalni TENS stimulator.

Dolito tens  set vsebuje

1x Tens naprava Dolito.
2x povezovalna kabla za priklop elektrod.
4 samolepilne elektrode (40 x 40 mm).
1x 9V baterija.
Sponka za pritrditev na pas.
Nemška kakovost, izdelava ter moderen dizajn!
Garancija 2 leti.
1x original navodila + slovenska navodila za uporabo.
Slikovni prikaz namestitve elektrod na različnih delih telesa!  

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Zdravstveni vodnik za dolgo življenje

»Pacienti, ki so manj poučeni o svojih zdravilih, se bodo manj verjetno ravnali po predpisanih navodilih. Delno tudi zato, ker ne razumejo, kako morajo jemati svoja zdravila,« je zapisal vodilni avtor študije dr. Derjung M. Tam, profesor medicine na Univerzi Kalifornija v Los Angelesu.

Bolezen se ne zgodi, kot zasveti luč, če prižgemo stikalo. Bolezni se razvijajo postopno in nezaznavno. Ko končno začutite ali opazite simptom, se je bolezen verjetno razvijala že dolgo časa. To je srhljiva misel.

Toda živimo v čudovitem času. Zdravniki imajo znanje, da lahko ugotovijo, da se bolezen v nas razvija, veliko prej, kot se pojavi večji simptom. To je čas, ko lahko preprost krvni test pove več o tem, kaj se dogaja v vašem telesu, kot operacija na odprtem srcu. Čas, ko lahko dovršeni stroji za slikanje in postopki razkrijejo mikroskopske nenormalnosti, veliko preden povzročijo kakršno koli škodo.
Zdravstveni vodnik za dolgo življenje; Avtorja: Debra Gordon, Sari Harrar; Mladinska knjiga Založba d.d., Ljubljana 2010, www.emka.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Sport-Elec Sport-Elec
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja