Doppel Herz System Magnezij 400 citrat - zrnca, 20 ali 40 vrečk

Doppel Herz System Magnezij 400 citrat - zrnca so na voljo v dveh velikostih in sicer kot 20 ali 40 vrečk. Zrnca za pripravo napitka z magnezijem, vitaminom C in vitaminom B6.

13263 13263

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppel Herz System Magnezij 400 citrat - zrnca so na voljo v dveh velikostih in sicer kot 20 ali 40 vrečk.

Prehransko dopolnilo je na voljo v obliki magnezijevih 400 citratnih granul

Doppelherz System ponuja smiselno, sistematično usklajeno kombinacijo različnih sestavin - predstavlja zdravje s sistemom.

Magnezij je pomemben mineral, vendar pa ga telo ne more sintetizirati samo, skladiščenje pa je tudi lahko omejeno. Redna uoraba ter konzmiranje alkohola in pospešena predelava hrane oziroma prebava lahko privede do pomanjkanja magnezija v organizmu.

Doppelherzov sistem Magnezij 400 Citrat lahko dopolnjuje prehrano v primeru neuravnoteženih stanj organizma ali v primeru večjih potreb po hranljivih snoveh, npr. športniki.

Doppel Herz System magnezijevo prehransko dopolnilo sestavljajo sledeče sestavine: magnezij, vitamin B-6 in vitamin C. Zadostna zaloga magnezija lahko prispeva k normalni funkciji mišic in živčnega sistema.

Vitamin B-6 prispeva k normalizaciji metabolizma beljakovin in glikogena.

Vitamin C prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Doppelherzov sistem Magnezij 400 Citrat je brez laktoze in brez glutena.

Pomembno ob uporabi prehranskega dopolnila

Ni primerno za otroke, mlajše od 12 let.
Količina več kot 250 mg magnezija lahko vpliva na občutljive posameznike.

Priporočen odmerek Doppel Herz System Magnezij 400 citrat zrnc

Enkrat na dan raztopite 1 vrečko v kozarcu vode (približno 200 ml) in po pripravi napitka takoj popijte. Vnos je priporočljiv ob povečanih potrebah magnezija, denimo zaradi fizičnega stresa (npr. športa) ali v primeru podvrženosti neuravnoteženi prehrani. Če obstaja samo dieta z nizko vsebnostjo magnezija, je priporočljivo, da se vsebina 1/2 vrečke raztopi v približno 100 ml vode dnevno in izpije.

Sestavine Doppel Herz System Magnezij 400 citrat zrnc

Magnezijev citrat, citronska kislina, izomaltno polnilo, regulator kisline: natrijev bikarbonat, prijetna aroma, maltodekstrin, sladilno sredstvo: natrijev ciklamat in natrijev saharinat, prah sok pоbice, L-askorbinska kislina, piridoksin hidroklorid, barvilo riboflavin 5-fosfat.

Priloge

Sestavine

Vsebnost

  1 vrečka % PDV*
Magnezij 400 mg 107
Vitamin B6 5 mg 357
Vitamin C 27 mg 34

*PDV - priporočen dnevni vnos

Priporočeno odmerjanje
Enkrat dnevno vsebino 1 vrečke raztopite v kozarcu vode (pribl. 200 ml) in popijte.

Sestavine
magnezijev citrat, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; sredstvo za povečanje prostornine: izomalt; sredstvo za uravnavanje kislosti: natrijev hidrogen karbonat, aroma, maltodekstrin, sladili: natrijev ciklamat in natrijev saharin, sok rdeče pese v prahu, L-askorbinska kislina, piridoksinijev hidroklorid, barvilo riboflavin-5-fosfat.

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Urinska inkontinenca

Konzervativno zdravljenje oziroma trening mišic medeničnega dna je mogoče tudi z vaginalnimi Femina valjčki.

Zdravljenje z zdravili nima večjega pomena v zdravljenju stresne inkontinence. Obsega lokalne ali peroralne estrogenske preparate, alfa agoniste ali kombinacijo obojih.

Elektrostimulacija mišičja in pudendalnega živca z bodisi nožnično ali črevesno elektrodo. Čisto stresno inkontineco zdravimo z dnevno dvakratno stimulacijo 90-minutno elektrostimulacijo s tokom jakosti 35 mA vsaj šest tednov. Elektrostimulacija ima malo kontraindikacij, nima splošnih in negativnih učinkov, zato je primerna tudi ze. starejše bolnice. Med menstruacijo se zdravljenje prekine, v primeru povečanega izcedka ali pekočih bolečin pa je potreben takojšen posvet z ginekologom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov