Doppelherz Aktiv Aminokisline Vital, 30 kapsul

Doppelherz Aktiv aminokislinski pripravek je kakor nalašč za vse, ki jim primankuje splošnih aminokislin in proteinov. Doppelherz Aktiv aminokislinski pripravek je kakor nalašč za vse, ki jim primankuje splošnih aminokislin in proteinov.
915769 8882

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz Aktiv aminokislinski pripravek je kakor nalašč za vse, ki jim primankuje splošnih aminokislin in proteinov.

Prehransko dopolnilo Doppelherz Aktiv z aminokislinami vsebuje sledeče aminokisline:  L-valin, L-levcin, L-izolevcin,L-treonin, L-metionin, L-fenilalanin, L-triptofan, L-lizin in L-histidin. Naštete aminokisline so esencialnega tipa, kar pomeni, da jih človeški organizem ne proizvaja sam, zato jih je potrebno pridobiti s hrano ali prehranskimi dodatki, kjer so ti formulirani v priporočenih količinah.

Prehrana dandanes ne vsebuje vseh potrebnih in raznovrstnih komponent, saj je tudi ta pogosto procesirana, predelana in ne vsebuje vseh vitaminov in mineralnih snovi, kot jih domača prehrana, vzgojena na vašem vrtu. Ravno to je tudi razlog, da je potrebno določene sestavine prehrane, ki so za naš človeški organizem pomembne nadomeščati s pomočjo prehranskih dopolnil.

Kadar je vnos aminokislin, proteinov v organizem premajhen je uporaba prehranskega dopolnila Doppelherz Aktiv Aminokisline Vital vsekakor na mestu.

Uporaba prehranskega dodatka Doppelherz Aktiv Aminokisline Vital

Odmerite do dve kapsuli dnevno s kozarcem vode. Kapsule ne prežvečite, najbolje pa jih je zaužiti ob samemm obroku, saj je tako delovanje prehranskega dopolnila olajšano in izboljšano.

Sestavine Doppelherz Aktiv Aminokisline Vital

58,8 mg L-fenilalanina

88,2 mg L-tirozina

36,8 mg L-triptofana

105 mg L-valina

105 mg L-izolevcina

205 mg L-levcina

147 mg L-lizina

105 mg L-arginina

27,4 mg L-metionina

109,2 mg L-cisteina

73,6 mg L-treonina

84 mg L-histidina

Prehransko dopolnilo vsebuje torej veliko aminokislin, ki jih vaše telo potrebuje. Pomanjkanje le-teh privede do slabega občutka, slabega razpoloženja.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Po drugi strani pa se seveda s tem vsakodnevno spopadam, saj živimo skupaj, zato se vedno znova zalotim, da spet prevzemam vlogo mame in spustim kakšno neumno pripombo.
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja