Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč 400, 30 depo tablet

<p>Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč 400 je prehransko dopolnilo.</p>

Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč 400 je prehransko dopolnilo.

534552 9752

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč je prehransko dopolnilo, ki vaš organizem predvsem v večernih urah napolni z magnezijem, celotna formulacija pa prispeva k izboljšanju splošnega elektrolitskga ravnoteja zato tudi na tak način izboljša splošno delovanje živčevja ter splošnega dobrega počutja.

Vsaka tableta prehranskega dopolnila vsebuje 400 mg magnezija, ki prispeva k učinkovitosti delovanja mišičnega tkiva. Za ustrezno delovanje skeletnih mišic je še posebej pomemben magnezij, prav tako pa tudi kalcijeve spojine. Pomanjkanje magnezija se lahko izkaže kot prekomerna razdraženost organizma in težave v mišični sposobnosti.

Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč vsebuje tudi kalcij in dodatek vitamina D, ki je izrednega pomena za aktivno absorbcijo kalcija. Brez vitamina D se kalcij žal v prebavnem traktu ne absorbira in posledično ne nadomešča. Kalcij je pomemben za ohranjanje trdnosti kosti ob enem pa prispeva k normalnemu delovanju živčnih impulzov, ki se prenašajo med živčnimi sinapsami.

Vitamin D pa ima še doatno vlogo - ni pomemben le za prenos kalcijevih ionov, pač pa prav tako igra pomembno vlogo pri prenašanju žičnih impulzov.

B1, B6 in niacin spadajo v skupino B vitaminov - ti pa so izrednega pomena pri prenosu živčnih impulzov ter pri splošnemu delovanju živčnega sistema ter njegovi stabilnosti.

Eterično olje sivke in melise - eterična olja se ponavadi uporabljajo predvsem pri difuzni terapiji. Eterično olje sivke se pridobiva iz sivkinih cvetov, nabira pa se predvsem v toplem sredozemlju.

Odmerjanje Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč 400

Odmerite po 1 tableto pred spanjem z nekaj tekočine. Ker je tableta DEPO izdelave, le-te ne prežvečite, saj boste tako izničili njen poseben prirejeni profil sproščanja.

Kakšna oblika je DEPO oblika tablete?

DEPO oblika tablete je tehnološki postopek, ki naredi profil sproščanja aktivnih sestavin v organizmu podaljšan. Tableta prav na račun izdelave le-te deluje skozi celotno noč.

Sestavine Doppelherz Aktiv Magnezij za Noč 400 dopolnila

1 tableta, ki predstavlja dnevni odmerek vsebuje:

  • 400 mg magnezija
  • 120 mg kalcija
  • 5 ug vitamina D
  • 1,1 mg vitamina B1
  • 1,4 mg vitamina B6
  • 16 mg niacina
  • 100 mg izvlečka melise
  • 5 mg sivkinega eteričnega olja

Posebno opozorilo: magnezij pri previsokih odmerkih lahko deluje odvajalno, v primerih, da se zgodi to prenehajte z uporabo prehranskega dopolnila.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Oociste v 30 minutah uniči temperatura nad 65 "C in zamrzovanje pri -20 cc. Uniči jih tudi natrijev hipoklorit (varikina), S-odstotni amonijak in lO-odstotni formalin. Običajno kloriranje vode oocist navadno ne uniči, zato je potrebna filtracija vode (pore filtra morajo biti manjše od 1 prn) ali prekuhavanje vode najmanj 1 minuto. Infekcijo preprečujemo tako, dia pazimo na čistočo in osebno higieno (Logar, 1986, Brglez, 1988, Atherton in 'sod., 1995, Juranek, 1995, Mackenzie in sod., 1995, Goodgame, 1996, Logar in sod., 1996, Gellet1ie in sod., 1997, Xiao in Ryan, 2004, Caccio in sod., 2005, Šoba in sod., 2006, Logar in sod., 2007, Šoba in Logar, 2008, Chalmers in sod., 2009).
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov