Doppelherz aktiv Sport Direkt, 20 vrečk

Doppelherz aktiv Sport Direkt vsebuje granulat, ki je obogaten z minerali, elementi v sledovi ter B vitamini različnih vrst. Prehransko dopolnilo ne vsebuje laktoze ali glutena, zato ne deluje alergeno. Doppelherz aktiv Sport Direkt vsebuje granulat, ki je obogaten z minerali, elementi v sledovi ter B vitamini različnih vrst. Prehransko dopolnilo ne vsebuje laktoze ali glutena, zato ne deluje alergeno.
940283 9851

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz aktiv Sport Direkt vsebuje granulat, ki je obogaten z minerali, elementi v sledovi ter B vitamini različnih vrst. Prehransko dopolnilo ne vsebuje laktoze ali glutena, zato ne deluje alergeno.

Doppelherz aktiv Sport Direkt je prehransko dopolnilo, ki je narejeno na prav poseben način in sicer v obliki mikro pelet. To omogoča, da se delci prehranskega dopolnila ne sprimejo med sabo, po drugi strani pa se tudi zelo hitro v slini raztopijo.

Doppelherz aktiv Sport Direkt je prehranski dodatek, ki je inovativne izdelave v obliki predpripravljenih/predformuliranih vrečic namenjenih za takojšnjo uporabo brez kozarca vode. Takšna inovativna zasnova je še posebej primerna za uporabo športnikom ter vsem, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s športno aktivnostjo ter razgibavanjem.

Izdelek je primeren predvsem v času intenzivne aktivnosti organizma, saj le tedaj nujno potrebujemo nadomeščanje vseh komponent, ki jih prehransko dopolnilo tudi vsebuje.

Prednosti Doppelherz aktiv Sport Direkt dopolnila

- granulat se v ustih hitro raztopi

- enostavna uporaba, brez dodatne tekočina

- redna uravnoteženost elektrolitov

- dosežena optimalna telesna zmogljivost

Odmerjanje prehranskega dopolnila Doppelherz aktiv Sport Direkt

Primerno je odmeriti po eno vrečico na dan.

Način odmerjanja: vrečko odprite, na označenem področju. Vsebino vrečke stresite na površino jezika ter pustite, da se granulat s pomočjo sline raztopi oziroma ga pogoltnite po potrebi. Vrečko zavrzite v smeti.

Sestavine dopolnila Doppelherz aktiv Sport Direkt 

 • 2,8 mg B1 vitamin
 • 3,2 mg B2 vitamin
 • 4 mg B6 vitamin
 • 2 ug B12 vitamin
 • 200 mg kalcij
 • 300 mg magnezija
 • 2,5 mg železo
 • 5 mg cink
 • 0,3 mg bakra
 • 0,5 mg mangana
 • 15 ug selena
 • 15 ug kroma
 • 25 ug molibdena
 • 50 ug joda

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehodna možganska kap

Klopidogrel 75 mg priporočajo tudi, če bolnik ne prenaša drugih svetovanih zdravil. če ima bolnik atrijsko fibrilacijo, to je migetanje srčnih preddvorov, je potrebno zdravljenje z varfarinom. Če je zapora karotidne arterije večja od 70 % in je imel bolnik prehodni možganski ishemični napad, se konzilij zdravnikov odloči o kirurškem posegu, pri katerem kirurg odstrani tromb v žili ali pa se odloči za vstavljanje žilne opornice s katetrom preko dimeljske arterije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov