Doppelherz System Glucosamin Plus 800, 30 kapsul

<strong>Doppelherz System Glucosamin Plus 800 je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z glukozaminom, hondroitinom ter vitaminom C.<br></strong> Doppelherz System Glucosamin Plus 800 je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z glukozaminom, hondroitinom ter vitaminom C.
519154 2092

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Tomaž **** 2. 10. 2018 01:06
Preizkusil, imam težave z bolečimi sklepi, včasih kar uščipne...iščem idealno prehransko dopolnilo z... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz System Glucosamin Plus 800 je prehransko dopolnilo, ki je obogateno z glukozaminom, hondroitinom ter vitaminom C.

Izdelek je primeren za vse z laktozno intoleranco in vse tiste, ki so alergični na gluten. Prehransko dopolnilo je idealna kombinacija glukozamin sulfata, hondroitin sulfata ter nekaterih elementov v sledovih kot npr.:  baker, cink, selen.

Vitamin C je izrednega pomena pri nastajanju kolagena.

Vitamin C podpira tvorbo kolagena. Doppelherz Glukozamin Plus sistem 800 kapsule so posebna kombinacija specifičnih mikrohranil in elementov, kot so B vitamini in drugi elementi v sledovih.

Edinstvena kombinacija aktivnih sestavin prehranskega dopolnila Doppelherz Glukozamin Plus sistema 800 kapsul in sicer glukozamina in hondroitina so predvsem aktivne sestavine živalskega izvora. Glukozamin sulfat, ki ga prehransko dopolnilo vsebuje je posebna struktura proteinov in izhaja iz strukturnih komponent kozic, hondroitin je aktivna sestavina, ki se pridobiva iz skupine glukozaminoglikanov. 

1 kapsula Doppelherz Glukozamin Plus sistem 800 kapsul vsebuje:


800 mg glukozamin sulfata
100 mg hondroitin sulfat
40 mg vitamina C
2,5 mg cinka
150 ug baker
30 mikrogramov selena

Vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena.

Baker prispeva k ohranjanju normalnega vezivnega tkiva. Vezivno tkivo je podpora za stabilizacijo skeleta.

Vitamin C in elementi v sledovih cink, selen in baker imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom.

Cink prispeva k ohranjanju čvrstih kosti.

Opozorila ob jemanju prehranskega dopolnila Doppelherz System Glucosamin Plus 800

Nosečnice in doječe matere naj prehranskega dopolnila ne uživajo. Prav tako prehransko dopolnilo ni namenjeno otrokom in mladini.

Posebej pozorni naj bodo vsi diabetični bolniki ter vsi z omejeno toleranco na glukozo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Parazitologija človeka - Paraziti v ekosistemu

Za človeka je patogena tudi pasji trakulji sorodna vrsta Echinococcus multilocularis (Leuckart, 1863, Vogel, 1955). Razširjena je na severni polobli. O njej poročajo na Aljaski, v Kanadi, Severni Ameriki, srednji Evropi, Turčiji, nekdanji Sovjetski zvezi, na Kitajskem, v Aziji in na severnih otokih Japonske. V Sloveniji so to trakulj o v larvalni stopnji prvič ugotovili leta 1984 v glodavcu Apodemus flavicollis. V zadnjih letih pa to okužbo s testom western blot (WB) ugotavljamo tudi pri ljudeh. Ta okužba je v Sloveniji še redkejša kakor okužba z ličinkami E. granulosus; v obdobju 2001-2005 smo ugotovili 0,45 primera na 100.000 prebivalcev (Brglez in sod., 1984, Craig 2003, Kern in sod., 2003, Logar in sod., 2007a).

Ta trakulja je manjša kakor pasja trakulja. Dolga je od 1,2 do 3,7 mm, navadno okoli 2 mm. Končni gostitelj je predvsem lisica, lahko pa tudi volk, pes ali mačka. Vmesni gostitelji so mali glodavci, predvsem poljske miši, in človek. Cista nima zunanje ovojnice, ki bi jo zamejevala. Germinativna membrana oblikuje pretine, napolnjene z malo hidatidne tekočine in redkimi protoskoleksi. Največkrat, v 99 %, se naseli v jetrih. Govorimo o alveolarnem ali multilokularnem tipu ličinke oz. o alveolarni ehinokokozi (AE). Med rastjo cista vdira v okoIno tkivo kakor tumor. Navadno jo odkrijemo pri starejših ljudeh. Raste zelo počasi, tako da bolezenske znake opazimo šele 5 do 15 let po okužbi.
Parazitologija človeka; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov