DoppelHerz System Magnezij 375 Liquid, 10 ampul

Praktična in priročna pijača za aktivne športnike! Posebno pozornost je treba nameniti magneziju, saj se mineral zaradi napora z znojem lahko vedno bolj izgublja - še posebej, kadar je poletje toplo ali vroče. Praktična in priročna pijača za aktivne športnike! Posebno pozornost je treba nameniti magneziju, saj se mineral zaradi napora z znojem lahko vedno bolj izgublja - še posebej, kadar je poletje toplo ali vroče.
448281 13484

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Praktična in priročna pijača za aktivne športnike! 

Tisti, ki želijo doseči najboljše rezultate v športu, se pogosto ne morejo izogniti dodatnim hranilom, mad katera spadajo tudi takšna, ki vsebujejo magnezij. Posebno pozornost je treba nameniti magneziju, saj se mineral zaradi napora z znojem lahko vedno bolj izgublja - še posebej, kadar je poletje toplo ali vroče.

Magnezij je najpogostejša sestavina številnih dopolnil in je še posebej priljubljen dodatek za športno aktivne ljudi (vzdržljivosti in rekreacija).

Mineral magnezij tako učinkovito prispeva k normalnemu delovanju mišic, normalnemu metabolizmu energije in ravnovesju elektrolitov ter zmanjšuje utrujenost in izčrpanost organizma.

DoppelHerz System Magnezij 375 Liquid v obliki vijal je praktični odmerek magnezija za uporabo doma in na poti!
Viale so tako pripravljene za pitje, vsebujejo citiratno in kelatno obliko magnezija v kombinaciji z vitaminom B6. S prijetno pomarančno-limonino aromo prikrijete okus magnezija, ob enem pa res preprosto celovito pokrijete potrebo po magneziju - bodisi na športnem igrišču ali med hojo.

DoppelHerz System Magnezij 375 Liquid vsebuje

Magnezij:

  • 337 mg v obliki citrata
  • 38 mg v kelatirani obliki

Plus vitamin B6
Vitamin B6 prispeva k normalni presnovi beljakovin in glikogena ter ima vlogo pri normalnem delovanju živčnega sistema.
Vsaka viala poleg izdatne kočičine magnezija vsebuje tudi 3,5 mg vitamina B6 (piridoksin hidroklorid).

Sestavine aktivnih snovi (1 ampula za pitje) 

sestavinakoličina sestavineRDA VREDNOST
magnezij 375 mg 100 %
Vitamin B6 3,5 mg 250 %

Priporočen odmerek DoppelHerz System Magnezij 375 Liquid

Zaužijte enkrat na dan vsebino plastenke.

Pred uporabo dobro pretresite. 

Ostale sestavine:

Voda, trimagnezijev diktat, kislina mlečna kislina, koncentrat pomarančnega soka, stabilizator glicerin, fruktoza, magnezijev bisglicinat, aroma, konzervans kalijev sorbat, konzervans natrijev benzoat, sladilo natrijev ciklamat, sladilo acesulfam K, piridoksinijev klorid, sladilo natrijev saharin

Magnezij: Močne mišice potrebujejo dovolj "goriva"

Redna telesna aktivnost krepi mišice, moč in vzdržljivost - pod pogojem, da ima telo na voljo dovolj "goriva". Poleg energije v obliki beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob potrebuje dovolj hranilnih snovi - predvsem magnezija.

DoppelHerz System Magnezij 375 Liquid ima vedno bolj uveljavljeno mesto pri množičnem športu, saj igra v povezavi s številnimi telesnimi funkcijami odločilno vlogo.

Torej je magnezij nepogrešljiv za krčenje mišic in sprostitev. Poleg tega magnezij podpira normalno presnovo energije , normalno delovanje živčnega sistema in prispeva k ravnovesju elektrolitov. 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov