Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO, 20 vrečk

<p>Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO prehransko dopolnilo v obliki vrečk je narejeno v laboratorijih Quesser s prav posebno tehnologijo izdelave.</p>

Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO prehransko dopolnilo v obliki vrečk je narejeno v laboratorijih Quesser s prav posebno tehnologijo izdelave.

532827 9852

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO prehransko dopolnilo v obliki vrečk je narejeno v laboratorijih Quesser s prav posebno tehnologijo izdelave.

Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO je prehransko dopolnilo, ki je v obliki priročnega ter hitro topljvega granulata. Granulat, ki se v ustih res hitro raztopi nudi dober okus po pomaranči. 

Pelete, ki vsebujejo dodan vitamin C ne vsebujejo laktoze ter glutena, zato je izdelek primeren tudi za vse tiste osebe, ki so nagnjene k alergijskim reakcijam ter zapletom.

Kakšna je vloga prehranskega dopolnila?

Vitamin C ima številne vloge v organizmu, saj sodeluje pri delovanju imunskega sistema ter vzpodbujanju le-tega. Da bi bilo delovanje optimalno je na voljo posebna depo oblika, ki poskrbi za dolgotrajno delovanje čez celi dan. Granulat, ki je formjliran v laboratorijih Quiesser omogoča hitro uporabo, ko potrebujete visoko ter dolgo delujočo dozo vitamina C.

Enostavna aplikacija granulata omogoča hitro sproščanje vitamina C ter direktno zaužitje dodatka. Direktno odmerna oblika prehranskega dopolnila omogoča enostavnejše zaužitje, voda ni potrebna, saj se količina granulata, ki jo vsebuje ena vrečka enostavno raztopi že v sami količini sline, ki se nahaja v ustni votlini.

Prednosti Doppel Herz Vitamina C

- hitro sproščanje, enostavna uporaba

- priročna oblika vitamina za na potovanje

- priročnejše kot jemanje tablet z manj stranskimi učinki

- direktno zaužitje in aplikacija v ustno votlino

Uporaba prehranskega dopolnila

Vrečko granulata Doppel Herz odprite na označenem mestu ter vsebino vrečke stresite na površino jezika; zaprite usta ter pustite, da se vsebina granulata raztopi. Uživaje v prijetnem okusu po pomaranči.

Sestavine Doppelherz System Vitamin C 750 DEPO

750 mg vitamina C za podporo imunskega sistema pri povečanih potrebah. V obdobjih povečanih obremenitev se lahko potreba po mikrohranilih poveča.

Vitamin C in cink imata vlogo pri normalnem delovanju imunskega sistema.

Vsebnost snovi v prehranskem dodatku

1 dnevni odmerek, ki ustreza vsebini ene vrečke vsebuje:

  • 750 mg vitamina C (937% PDV)
  • 5 mg cinka (50% PDV)

*PDV - priporočen dnevni vnos

Oba delujeta sinergistično ter vplivata na dobro kondicijo imunskega sistema.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Prehodna možganska kap

Kako bolezen poteka?
15-20 % bolnikov, ki so zboleli za možgansko kapjo, je navedlo, da so predhodno doživeli prehodno možgansko kap. Če so ga že doživeli, so bolniki zelo ogroženi, saj se lahko ponovi v prvih 7 dneh v 10 %, v 30 dneh pa v 15 %. Zato je prehodni možganski ishemični napad opozorilni znak, ki ga je potrebno resno obravnavati in je zato potrebna hitra nevrološka ocena ter ukrepanje.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov