Doppellherz Aktiv vitamin D 1.500 I.E., 45 tablet

<p>Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema in prispeva k ohranjanju normalnih kosti.</p>

Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema in prispeva k ohranjanju normalnih kosti.

Artikel ni dobavljiv zaradi enega izmed sledečih razlogov:

  • samo trenutna nedobavljivost izdelka (izdelek bo kmalu zopet na voljo)
  • artikel se ne proizvaja več, izdelek bomo v kratkem izbrisali
  • zamuda v dobavi s strani dobavitelja
  • zamuda zaradi morebitnih carinskih postopkov
511919 12811

Ocene in mnenja

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Doppelherz Vitamin D 1500 ie tablete.

Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema in prispeva k ohranjanju normalnih kosti. Poleg tega vitamin D prispeva k vzdrževanju normalne mišične funkcije. Samo ena tableta na dan dopolni in oskrbi vse vaše potrebe po temu za človeški organizem izredno pomembnemu elementu.

Lastnosti dopolnila Doppellherz Aktiv vitamin D 1.500 I.E.

  • Brez glutena
  • brez laktoze

Uporaba Brez glutena brez laktoze dopolnila

Odmerite po 1 tableto prehranskega dodatka tekom celotnega dne. Prehransko dopolnilo odmerite s kozarcem vode, da se le-ta hitro raztopi v želodcu.

Sestavine prehranskega dopolnila

Glavna aktivna sestavina:

1 tableta vsebuje: 37,5 μg D vitamina, kar ustreza 750 % dnevne priporočene doze (Referenčne vrednosti hranil so v skladu s predpisi o informacijah o živilih)

Ostale sestavine:

polnila: celuloza, hidroksipropilmetilceluloza, prečno vezana karboksimetilceluloza,

barvila: titanov dioksid,

ločevalno sredstvo: magnezijeve soli maščobnih kislin, smukec, polietilenglikol za prevleko,

sredstvo za sproščanje: silicijev dioksid, holekalciferol

Opozorilo:

Shranjujte pri sobni temperaturi. Da bi se izognili redkim neželenim stranskim učinkom ali interakcijam z drugimi zdravili, se morate pred naročanjem posvetovati s svojim zdravnikom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Sestavine kreme Gemma in A-creme

Vprašanje:Pozdravljeni! Prosila bi, če mi lahko napišete sestavine za spodnji dve kremi. Namreč iščem nekaj najbolj naravnega (brez parfuma, parabenov, alkohola...)za nego dojenčkove kože na obrazu. Oz....

Preberi več...

Ali ste vedeli

Družine z najstniki - Ko vzgoja odpove

Juul: »Lahko to še malo natančneje razložiš? Ne vem, če sem res dobro razumel.«

Oče: »Bom ponazoril s primerom: dokler je miza pri zajtrku pogrnjena tako kot vsak dan in je na njej vse kot običajno, je vse v redu. Če pa nekega jutra kakšna stvar manjka, se lahko že samo zaradi tega razpoloženje v trenutku spremeni. To bi bil recimo le en primer pri zajtrku. Lahko pa se tudi zgodi, da kakšno popoldne ne prižgemo televizije takrat kot običajno, in že sledi izbruh, ki zelo obremeni celotno vzdušje v družini. Hočem reči, da pri fantih pogrešam strpnost. In v takšnih primerih še posebej močno občutim svojo nemoč, saj se pojavijo tako močna čustva, tako glasno vpitje in takšna obtoževanja in žalitve, da velikokrat sploh ne vem, kako bi lahko to preprečil. Kajti tudi mene včasih ta vihar povsem ohromi in bojim se, da se v ?prihodnje morda sploh ne bom znal več odzvati ali da bo vse skupaj dobilo take razsežnosti in intenzivnost, da ne bo več dobro za razvoj družine. V tem smislu smo viharna družina, ki pa je v svojem bistvu vendarle složna. Najprej pride vihar, loputa se z vrati, nato pa spet kmalu prevlada potreba po harmoniji. Nismo družina, v kateri bi dva tedna molčali ali več dni pogrevali nesoglasja, to ne. Smo zelo impulzivni, potem pa se tudi potrudimo za složnost. Skrbi me, da bi ta impulzivni dejavnik v času pubertete ali potem, ko bodo otroci večji, postal premočan in ga ne bi mogli več obvladovati.«
Družine z najstniki; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Doppel herz Doppel herz
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov