Double bar, beljakovinska ploščica, 60 g, okus čokolada

Z OKUSNIM ODMOROM OSTANITE V FORMI Visok delež mlečnih beljakovin visoke biološke vrednosti . Z OKUSNIM ODMOROM OSTANITE V FORMI Visok delež mlečnih beljakovin visoke biološke vrednosti .
942430 30211

Ocene in mnenja

Opis

Double bar je 60 gramska beljakovinska ploščica z visokim deležem mlečnih beljakovin visoke biološke vrednosti.

Pro Muscle Double bar je odličen nadomestek obroka ali kot prigrizek, ki je hranljiv in kakovosten; primeren je kot obrok v dopoldanskem ali popoldanskem času (malica) in je še posebej priporočljiv za športnike ali za tiste, ki želijo imeti zdravo prehrano razdeljeno na pet obrokov

Sestavine: mlečne beljakovine 22%, polnjenje: karamela 20% (glukozni sirup, nehidrogeniranerastlinske maščobe, sladkor, mleko z nizko vsebnostjo maščob, sladkano, kondenzirano (kondenzirano posneto mleko, sladkor), sol, emulgatorji: sorbitan tristearata in sojin lecitin, stabilizatorji: trinatrijev citrat, arome (naravne); čokoladni preliv 18% (sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, kakavovo maso, laktozo, lecitin, naravna aroma vanilje), invertni sladkorni sirup; sorbitol sirup, hidrolizirane kolagenske beljakovine, sojini krispiji kakav 5,1%: (proteinski izolat soje, nemasten kakav v prahu, škrob tapioke), kakavova masa, glukozni sirup, sredstvo za vlaženje: glicerin, sladkor, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, arome; emulgator: sojin Lahko vsebuje sledove semen, sezam, jajc, arašidov, sadja z lupino in pšenice.

Uporaba: 1 ali 2 ploščici na dan

Pakiranje: 60 g

Okusi: čokolada-karamela, lešnik-karamela, kokos-karamela, pomaranča-karamela

Opozorila: Izdelek je treba uporabljati kot del raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja. Ni priporočljivo preseči priporočenega dnevnega vnosa. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Izdelek ni primeren za otroke.

Opozorilo: opis izdelka je last podjeta: proaction.si

 

 

 

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja