Double bar, beljakovinska ploščica, 60 g, okus kokos

Z OKUSNIM ODMOROM OSTANITE V FORMI Double bar je 60 gramska beljakovinska ploščica z visokim deležem mlečnih beljakovin visoke biološke vrednosti. Z OKUSNIM ODMOROM OSTANITE V FORMI Double bar je 60 gramska beljakovinska ploščica z visokim deležem mlečnih beljakovin visoke biološke vrednosti.
925314 30210

Ocene in mnenja

Opis

Double bar je odličen nadomestek obroka ali kot prigrizek, ki je hranljiv in kakovosten; primeren je kot obrok v dopoldanskem ali popoldanskem času (malica) in je še posebej priporočljiv za športnike ali za tiste, ki želijo imeti zdravo prehrano razdeljeno na pet obrokov.

Sestavine: mlečne beljakovine 23% , polnilo iz karamele 20% (glukozni sirup, nehidrogenirane rastlinske maščobe, sladkor, sladkano zgoščeno posneto mleko (kondenzirano posneto mleko, sladkor), sol, emulgatorji: sorbitan tristearata in sojin lecitin, stabilizatorji: trinatrijev citrat, naravna aroma), mlečni čokoladni preliv s sojinimi beljakovinami 18% (sladkor, kakavovo maslo, izolirane sojine beljakovine, mleko v prahu, kakavova masa, laktoza, emulgator: sončnični lecitin in sojin lecitin, naravna aroma vanilje), invertni sladkorni sirup, vlažilno sredstvo: sorbitol sirup, hidrolizirane kolagenske beljakovine 6,6%, glukozni sirup, vlažilni agent: glicerin, rastlinsko olje palme, sladkor, začimbe, polnomastno mleko v prahu, kakavovo maslo, emulgator: sojin lecitin in sončnični lecitin. Lahko vsebuje sledove sezama, semen, jajc, arašidov, sadja z lupino in pšenice.

Uporaba: 1 ali 2 ploščici na dan

Pakiranje: 60 g

Okusi: čokolada-karamela, lešnik-karamela, kokos-karamela, pomaranča-karamela

Opozorilo: opis izdelka je last podjeta: proaction.si

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: ProAction ProAction
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja