Dr. Aypar himalajska kristalna sol fino mleta, 900 g

V tej krisalinični strukturi se nahaja visoko kvalitetna sol, ki je bogata na mineralih. V tej krisalinični strukturi se nahaja visoko kvalitetna sol, ki je bogata na mineralih.
542989 13793

Ocene in mnenja

Opis

Himalajska kristalna sol izvira iz Himalaje, predvsem iz področja severnega Pakistana. V tej krisalinični strukturi se nahaja visoko kvalitetna sol, ki je bogata na mineralih, kot so kalji, natrji, kalcij, magnezij, flor, cink, železo, baker. Značilnosti himalajske snovi je neenakomerno obarvanost kristalov: z železovim oksidom bogata sol je rdečkasta, z magnezijem pa rumena.

Takšna sol, ki jo še vedno kopljejo ročno, je nato prečiščena, oprana in posušena na soncu, vendar so v njej ohranjeni vsi minerali in elementi v sledovih, ki jih naš organizem potrebuje.

Himalajska kristalna sol vsebuje do 0,1 mg joda/kg soli in ni dodatno jodirana. Spekter uporabe himaljaske soli je zelo širok. Upoštevati moramo naslednje:

1. himalajska kristalna sol je v vodi topna do nasičenosti
2. razredčena raztopina soli se mora dnevno pripraviti sveže
3. ena čajna žlička coli je cca. 10 g mlete himalajske soli

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Kako dihati
Položite eno roko na prsi in drugo na popek. Če se spodnja roka ne premakne, potem ne dihate dovolj globoko. Pozabite na sploščen trebuh in zajemite dolg, globok vdih. Ko vdihnete, čutite, kako se trebuh dviguje in vidite, kako gibanje ločuje konice prstov. Kadar koli ste pod stresom ali napeti, si vzemite trenutek in preverite svoje dihanje. Verjetno je, da ste žarišče dihanja premaknili na predel prsnega koša, zato si vzemite čas, da izboljšate tehniko dihanja in uživajte v kratkem premoru, ker si ga zaslužite. Čez čas boste pravilno dihali sami po sebi, le čas za vaje si morate vzeti.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Aypar Dr. Aypar
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja