x
Vse kategorije
Dr. Aypar himalajska kristalna sol grobo mleta, 900 g
Dr. Aypar himalajska kristalna sol grobo mleta, 900 g
Oceni izdelek in zasluži
0.0 0

Dr. Aypar himalajska kristalna sol grobo mleta, 900 g

Proizvajalec: Dr. Aypar
V tej krisalinični strukturi se nahaja visoko kvalitetna sol, ki je bogata na mineralih.
Cena: 21,07 €
Vprašaj nas

Ocene in mnenja

Opis

Himalajska kristalna sol izvira iz Himalaje, predvsem iz področja severnega Pakistana. V tej krisalinični strukturi se nahaja visoko kvalitetna sol, ki je bogata na mineralih, kot so kalji, natrji, kalcij, magnezij, flor, cink, železo, baker. Značilnosti himalajske snovi je neenakomerno obarvanost kristalov: z železovim oksidom bogata sol je rdečkasta, z magnezijem pa rumena.

Takšna sol, ki jo še vedno kopljejo ročno, je nato prečiščena, oprana in posušena na soncu, vendar so v njej ohranjeni vsi minerali in elementi v sledovih, ki jih naš organizem potrebuje.

Himalajska kristalna sol vsebuje do 0,1 mg joda/kg soli in ni dodatno jodirana. Spekter uporabe himaljaske soli je zelo širok. Upoštevati moramo naslednje:

1. himalajska kristalna sol je v vodi topna do nasičenosti
2. razredčena raztopina soli se mora dnevno pripraviti sveže
3. ena čajna žlička coli je cca. 10 g mlete himalajske soli

Priloge

Ali ste vedeli

Celovito razstrupljanje - preprosti napotki za izboljšanje zdravja in počutja

Meditacija
Pomembnost sproščanja

Kdaj ste se nazadnje počutili resnično sproščene? Možno je, da je spomin na obdobje sproščanja tako oddaljen kot spomini na lanskoletne počitnice. Dejstvo je, da pravzaprav nimamo časa za sprostitev. Sproščanje je le še ena dodatna obveznost.

Vendar je to, da si vzamemo čas za sproščanje, prav tako pomembno kot uživanje hrane. Sproščeno telo lahko odvrača bolezni in se hitreje zdravi kot tisto, ki je izčrpano zaradi stresa, ker ima prvo več energije za ohranitev močnega in zdravega imunskega sistema. Kadar smo pod stresom, nam pogosteje primanjkuje nujno potrebnih hranil, kar ima hude posledice za naše zdravje. Telo uporablja zaloge vitaminov in mineralov, s katerimi uspešno obvladuje stres, zato telesu ostane manj hranilnih snovi.

Pomen pravilnega dihanja za zdravje Ironično je, da je dejavnost, ki jo vsi brez opominjanja ali razmišljanja izvajamo približno 30-krat na dan, prav tista stvar, ki jo večina ljudi nepravilno izvaja. Pravilno dihanje je najpreprostejši način za sproščanje umskih in telesnih napetosti. Globoko dihanje iz trebušne prepone prek prsnega koša spusti veliko količino kisika v krvni obtok za takojšen dvig zdravja po celem telesu. Nekaj globokih dihov vam bo zbistrilo misli, znova prebudilo možgane in sprostilo telo.
Celovito razstrupljanje; Založba Didakta - www.didakta.si

Članki

Kupili so tudi

Kupci, ki so kupili to postavko so kupili tudi

Sibirska črna čaga, 2x250 mL

65,57 €

Prijava na e-novice

Spremljajte naše e-novice in bodite obveščeni o ugodnostih in promocijskih bonih, s katerimi lahko prihranite.