Dr. Böhm Omega 3 kompleks, 30 kapsul

<p>Prehransko dopolnilo bogato z omega-3 ma&scaron;čobnimi kislinami EPA+DHA, ki prispevajo k normalemu delovanju srca in možganov.</p>

Prehransko dopolnilo bogato z omega-3 maščobnimi kislinami EPA+DHA, ki prispevajo k normalemu delovanju srca in možganov.

509884 26877

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Nina **** 23. 02. 2016 01:00
Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

IZDELEK JE PREHRANSKO DOPOLNILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Nosečnice, doječe matere ter osebe, ki uživajo zdravila, naj se o uporabi posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom. Shranjujte pri sobni temperaturi.

Prehransko dopolnilo bogato z omega-3 maščobnimi kislinami EPA+DHA, ki prispevajo k normalemu delovanju srca in možganov. Vsebuje tudi vitamina D in E.

Odmerjanje in način uporabe Dr. Böhm Omega 3 kompleksa

1 do 3 kapsule na dan brez žvečenja z nekoliko tekočine ob obrokih.

Pozitivni učinek v obliki prispevka k normalnemu delovanju srca se vzpostavi pri dnevnem vnosu 250 mg DHA in EPA (1 kapsula). Pozitivni učinek v obliki prispevka k normalnemu delovanju možganov se vzpostavi pri dnevnem vnosu 250 mg DHA (1 kapsula).

Primerno tudi v okviru diete z zmanjšanim vnosom joda. Ne vsebuje laktoze, kvasa, glutena, umetnih azobarvil in kozervansov.

Dr. Bohm - garancija kakovosti

Dr. Bohm predstavlja intenzivne raziskave, dolgo tradicijo in najvišjo kakovost izdelkov iz podjetja APOMEDICA. Sodobno farmacevtsko podjetje, ki ga je v Gradcu ustanovil mag. farm., dr. med. Friedrich Bohm, že od leta 1968 prispeva dragoceni delež za dobro počutje.

Dr. Böhm zagotavlja najboljšo kakovost:

- proizvodnja v skladu z najvišjimi farmacevtskimi standardi (mednarodni certifikat dobre proizvodne prakse GMP Good Manufacturing Practice)

- uporaba natančno preverjenih surovin in dragocenih čistih substanc

- edinstvene recepture, ki temeljijo na tradicionalnih spoznanjih in najnovejših raziskavah

- kakovostna oblika tablete za najboljšo zaščito, trajnost in prenašanje učinkovin

- smiselno odmerjanje z optimalno biološko razpoložljivost jo Idealno za alergike in občutljive osebe: ni skritih sestavin, primerno za vegane in brez umetnih azobarvil ter laktoze, fruktoze, kvasa in glutena

- kot kakovostni izdelek na voljo le v lekarnah

Za srce, možgane in normalne vrednosti maščob v krvi Dr. Böhm Omega 3 kompleks

~ Vsebujejo vse pomembne maščobne kisline omega-3 iz kakovostnega olja hladnovodnih rib
~ S koencimom Q10, plus vitamin D in E
~ Optimalno dozirani, lahko se požirajo~ Brez vonja in okusa
~ Ni spahovanja zaradi kasnejšega sproščanja sestavin
~ Vsebujejo močno prečiščeno, koncentrirano ribje olje, preverjeno glede škodljivih snovi iz majhnih hladnovodnih rib

Kaj ohranja zdravje Eskimov?

v ponedeljek riba, v torek riba, vse dni riba ... Danski raziskovalci so ugotovili, da je delovanje srca pri številnih Eskimih na Grenlandiji boljše kot pri Evropejcih, kljub temu, da se z mesom rib, tjulnjev in kitov prehranjujejo zelo kalorično in bogato z maščobami, svežega sadja in zelenjave pa zaužijejo le malo.

Razlog je v prehrani, bogati z ribo, ki ima posebno veliko dragocenih maščobnih kislin omega-3.

Omega-3: zdravo za srce in možgane

Na podlagi številnih študij danes vemo, da prispevajo maščobne kisline omega-3 k normalnemu delovanju srca.

Maščobne kisline omega-3 sodijo v skupino večkrat nenasičenih maščobnih kislin in so bistvene za človeški organizem, to pomeni, nujno potrebne za preživetje, saj v telesu ne nastajajo, zato jih je treba zaužiti s hrano. Najpomembnejše, za srce priporočljive maščobne kisline omega-3 iz rib se strokovno imenujejo eikozapentaenska in dokozaheksaenska kislina (EPA, DHA).

Poleg tega maščobne kisline omega-3 podpirajo normalno delovanje možganov. Že pred rojstvom, pa tudi v otroštvu in v odrasli dobi, potrebujejo celice naših možganov veliko maščobnih kislin omega-3.

Posledice prevelikih vrednosti maščob v krvi na srce in ožilje so dobro preučene in splošno znane. Omega-3 so kot nenasičene maščobne kisline tudi tukaj pomembne, saj pomembno prispevajo k normalnim vrednostim maščob v krvi (trigliceridov).

Vitamin D kot "vitamin sonca" med drugim prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema. Ob zadostni sončni svetlobi ga lahko telo tvori samo. Težava: na naši geografski širini od oktobra do marca žarki UV pogosto ne zadoščajo za tvorbo zadostnih količin vitamina D.

Naravni vitamin E ščiti občutljive maščobne kisline omega-3 pred oksidacijo in v telesu prispeva za zaščito celic pred oksidacijsko obremenitvijo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr. Böhm Dr. Böhm
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede

Oznake
Izberite željeno oznako za pregled izdelkov