Dr. Hauschka bronzni koncentrat , 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235814 8988

Ocene in mnenja

Opis

Bronzni koncentrat Dr. Hauschka naredi kožo lepo lesketajočo in ublaži neenakomerno pigmentacijo. Primeren je za vse tipe kože z izjemo akutne aknaste kože, ki se lušči.

Uporaba

Koncentrat pomešamo z eno od izbranih dnevnih krem Dr.Hauschka in si tako sami pripravimo obarvan kremo z želenim tenom. Po želji ga lahko nanesemo tudi preko dnevne kreme.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Drugo mnenje

V Sloveniji imamo dva Univerzitetna klinična centra (v Ljubljani in v Mariboru), tako da je primerljivo vrhunsko mnenje možno pridobiti med dvema univerzitetnima bolnišnicama že doma. V kolikor sami iščete drugo mnenje, si pripravite kopije vseh izvidov in ostale dokumentacije, naredite si popis težav in potek bolezni v čimbolj pregledni obliki.

Razlikovati morate mnenja različnih zdravnikov, ki so formalno različna, vsebinsko pa enakovredna (npr. priporočanje generično istih zdravil z drugimi zaščitenimi imeni itd.), ki ne prispevajo k reševanju vašega problema. O takih mnenjih se posvetujte z osebnim izbranim zdravnikom.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja