Dr. Hauschka dnevna krema za revitalizacijo, 100 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235679 9019

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka neguje in poživlja s tem, da uravnava količino vlage v koži in izločanje loja. Primerna je za suho, dehidrirano ali normalno kožo, ki ji da občutek svežine in prijeten videz.

Emulzija se hitro vpija, zato je primerna za moški in ženski spol, ne glede na starost.

Samostojna uporaba je priporočljiva le v toplejših mesecih ter toplih in suhih prostorih (na mrazu naj bo uporabljena le kot podlaga za dnevno kremo).

Uporaba

Najprej kožo pred nanosom preparata očistimo in toniziramo z drugimi preparati Dr. Hauschka, naro pa manjšo količino vlažilne emulzije nežno vmasiramo v kožo na obrazu in vratu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Angina pektoris

Kaj povzroča nastanek angine pektoris?
Srčna mišica za normalno delovanje potrebuje kisik. Z njim jo oskrbuje kri, ki priteka v srčno mišico po koronarnih (venčnih) arterijah. Ko se koronarne arterije ožijo zaradi ateroskleroze, dobiva srčna mišica vse manj krvi in kisika. To spočetka še zadošča za potrebe srčne mišice v mirovanju. Ob naporu, ko se poveča arterijski tlak, srčni pulz in hitrost krčenja srčne mišice ter s tem posledično poraba kisika v srcu, pa zožene koronarne arterije ne dopuščajo, da bi se temu ustrezno povečal pretok krvi in nastane ishemija srčne mišice. Ob tem nastajajo presnovki, ki dražijo bolečinske živce v srcu. Bolnik začuti bolečino, ki jo imenujemo angina pektoris. Z bolečino srce opozarja, da so koronarne arterije zožene in da se mašijo.

Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja