Dr. Hauschka dnevna krema za revitalizacijo, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235660 9020

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka neguje in poživlja s tem, da uravnava količino vlage v koži in izločanje loja. Primerna je za suho, dehidrirano ali normalno kožo, ki ji da občutek svežine in prijeten videz.

Emulzija se hitro vpija, zato je primerna za moški in ženski spol, ne glede na starost.

Samostojna uporaba je priporočljiva le v toplejših mesecih ter toplih in suhih prostorih (na mrazu naj bo uporabljena le kot podlaga za dnevno kremo).

Uporaba

Najprej kožo pred nanosom preparata očistimo in toniziramo z drugimi preparati Dr. Hauschka, naro pa manjšo količino vlažilne emulzije nežno vmasiramo v kožo na obrazu in vratu.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Angina pektoris

Bolj ko so ozke, prej ob naporu se pojavi bolečina. Pretok skozi žile srčne mišice (koron arni pretok) v mirovanju se zmanjša, ko se svetlina žile zmanjša za 80 %, pri obremenitvi pa že pri zmanjšanju svetline za 40-50%.

Najpomembnejši dejavniki tveganja za aterosklerozo so povišane maščobe v krvi, zvišan krvni tlak, sladkorna bolezen, debelost, kajenje, telesna nedejavnost, nezdrava prehrana, starost, spol in družinska obremenjenost.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja