Dr. Hauschka krema za čiščenje, 50 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235326 9029

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
urška **** 10. 07. 2013 02:00
krema je super. Glede na to, da imam meešano kožo, ki se še poslabša ob potenju pri vadbi ali poleti... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dr. Hauschka krema za čiščenje vsebuje rastlinske ekstrakte, ki kožo globinsko očistijo in odstranijo odmrle celice, maščobo ter nečistoče. Krema je primerna za vse tipe kože, odlična pa je za uporabo pri nemastni nočni negi.

Ker ohranja naravno pH vrednost kože je idealna za vsakodnevno nego in čiščenje obraza. Po večkratni uporabi postane koža gladka in mehka.

Proizvod ni primeren za odstranjevanje ličil.

Uporaba

Obraz najprej izmijemo z mlačno vodo, nato pa kremo v dlani zmešamo z nekaj kapljicami vode ter to mešanico nanesemo na obraz, tako da jo z dlanjo vtremo na kožo. Preparata ne masirajte na koži.

Za občutljivo kožo je postopek čiščenja dolg 1 minuto, pri mastni koži pa se ta čas podaljša na 5 minute.

Po koncu čiščenja obraz natančno izmijemo z veliko tople vode, za boljšo prekrvavitev pa na koncu obraz umijemo še s hladno vodo.

Pri občutljivejši koži uporabite samo mlačno vodo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Angina pektoris

Kako angina pektoris vpliva na vaše življenje?
Ishemična bolezen srca je vzrok smrti pri tretjini do polovici vseh smrti v razvitih deželah sveta in je najpogostejši vzrok zbolevanja in umrljivosti. V Sloveniji so bolezni obtočil na četrtem mestu kot vzrok začasne delanczmožnosti (bolniškega dopusta) in na drugem (v letu 1996) oziroma tretjem (po letu 1997) mestu kot vzrok invalidnosti.

Angina pektoris spada v skupino kroničnih bolezni, ki zahtevajo dosmrtno zdravljenje z zdravili, ki jih je potrebno redno jemati. Poleg tega je za uspeh zdravljenja nujno vzdrževanje zdravega življenjskega sloga, kar je pogosto težko, ker pri mnogih bolnikih zahteva korenito spremembo v načinu življenja.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja

Ključne besede