Dr. Hauschka lahka rožna dnevna krema, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
257176 9039

Ocene in mnenja

Število ocen izdelka: 1
Ocena izdelka:
Mateja **** 26. 09. 2011 02:00
Ena redkih vlažilih krem, ki mi pozimi kožo navlaži, zaščiti in je ne zmasti. Vonj in sestava sta po... Preberi več
Oglejte si vsa mnenja Dodajte vašo oceno

Opis

Dr. Hauschka lahka rožna krema neguje obrazno kožo z rastlinskimi ekstrakti, jo vlaži in ščiti. Uporablja se za nego normalne, suhe ali občutljive kože.

Izdelek ima enkraten vonj in je obenem zaščitna pomirjevalna dnevna nega.

Njene sestavine (rožna voda, eterična olja vrtnice, ekstrakti cvetov in plodov vrtnice ter šipka in rožni vosek) so zmešane v prijetno kremo za normaliziranje vlažnosti suhe in občutljive kože.

Avokado, sezam, mandljevo olje, ranjak,rožni in čebelji vosek, korenina navadnega sleza in olja pšeničnih kalčkov še dodatno pomagajo koži, da zadrži vlago, jo ščitijo pred vremenskimi vplivi in pomirjajo pordelo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Kako poteka spremljanje bolnika s kronično atrijsko fibrilacijo?
Pri bolniku z atrijsko fibrilacij o je potrebno zdraviti osnovno bolezen srca (npr. arterijsko hipertenzijo, srčno popuščanje), ki zahteva antikoagulacijsko zdravljenje. V začetku so kontrole ob antikoagulacijskem zdravljenju pogostejše - najprej na nekaj dni, nato na dva tedna, ob z antikoagulatno terapijo doseže?nih želenih vrednostih testov strjevanja krvi pa na do šest tednov.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja