Dr. Hauschka olje za obraz, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
235695 9040

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka olje neguje mastno in nečisto kožo obraza, uravnava prekomerno izločanje sebuma ter pomirja razdraženo kožo.

Olja ranjaka, korenja, ognjiča, listov melije in šentjanževke pomirjajo kožo, da postane mehka in voljna ter ji nudijo dodatno zaščito. Po uporabi ima koža naravno svež videz.

Olje se obnese koz odlična zaščita v zelo hladnem vremenu.

Uporaba

Olje uporabimo po čiščenju in toniziranju kot dnevno nego.Pri zelo mastni koži nanesemo olje na suho kožo, torej ko se tonik že vpije v kožo. Pri mastni in dehidrirani,(oz. mešani koži)  pa nanesemo olje na kožo, ko je še vlažna od tonika.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Kako si lahko pri kronični atrijski fibrilaciji pomagate sami?
Bolnik, ki ob atrijski fibrilaciji prejema antikoagulacijsko zdravljenje (npr. z varfarinom), mora biti pozoren na prehrano, ki naj bo čim bolj enakomerna, zlasti, ko gre za zelenjavo. V primeru, da opazi kakršnokoli krvavitev (tudi majhno, npr. spontano nastale podplutbe v podkožju), mora takoj k zdravniku.
Kako kronična atrijska fibrilacija vpliva na vaše življenje?
Bolniki z atrijsko fibrilacij o so običajno že upokojeni. Pri mlajših in delovno aktivnih bolnikih je potrebno glede na naravo dela vsaj v začetnem obdobju razmisliti o krajšem bolniškem dopustu (da dosežemo nadzor ritma in uredimo antikoagulacijsko terapijo) ter nato v odvisnosti od zahtev delovnega mesta ob bolnikovi manjši telesni zmogljivosti bolnika predstaviti invalidski komisiji.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja