Dr. Hauschka olje za telo močvirski mah in sivka , 75 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
512788 9064

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka olje za telo z močvirskim mahom in sivko sprošča in pomirja kožo. Namenjeno je za vse nemirne ljudi, ki imajo probleme z nespečnostjo ali z večjo občutljivostjo na vremenske razmere.

Zaradi vsebnosti karitejevega maska, divjega kostanja, preslice in voska jojobe deluje olje Dr. Hauschka nežno, kožo zaščiti pred zunanjimi vplivi in pred hladnim ter vlažnim vremenom.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronično vensko popuščanje

Kako pogosto je kronično vensko popuščanje?

Bolezenske spremembe na venah spodnjih 'udov ima približno polovica odraslih. Pogostost je zelo odvisna od starosti, saj le-ta s starostjo narašča. Tako ima bolezenske spremembe na venah spodnjih udov približno petina ljudi pri starosti 20 let in več kot 80 % ljudi, starih 60 let in več. Večina bolnikov ima začetni ali drugi stadij bolezni. Kronično vensko popuščanje je pogostejše pri ženskah.

Golenja razjeda je napredovaIna oblika kroničnega venskega popuščanja. Če upoštevamo aktivno in prebolelo razjedo, je pogostost od 1,0-1,3 % prebivalstva. Pri mlajših od 40 let ni bistvenih razlik med moškimi in ženskami. Pri starejših pa je golenja razjeda trikrat pogostejša pri ženskah.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja