Dr. Hauschka osvežilne obloge za oči, 50 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
543560 9043

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka osvežilne obloge za oči pomirjajo rdečico, draženje in pomirjajo napetost kože. Preparat je nemasten in osvežujoč, kar pomirja iritacije kože, bledi temne kolobarje okoli oči ter regenerira kožo okoli oči. Odlično pomirja oči po nošenju kontaktnih leč.

Uporaba

Preparat uporabljate kadarkoli, ko ga potrebujete. Eno oblogo naenkrat navlažite z vsebino ampule, jo razpolovite in vsako polovico položite na eno zaprto veko. Delovati pustimo okoli 10 min.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Diferencialna diagnoza
Misliti je potrebno tudi na ostale supraventrikularne motnje ritma, predvsem atrijsko undulacijo z blokom prevajanja 2: 1 ali pa sinusnim ritmom s supraventrikularnimi ekstrasistolami, pri katerih je P-zobec tik pred QRS kompleksom, skrit v QRS kompleks ali pa tik za QRS kompleksom.
Diagnostični postopki
Bolnik lahko pride prestrašen v dežurno ambulanto ali pa motnjo odkrijemo naključno ob kontrolnem pregledu v ambulanti. Ob avskultaciji srca ugotovimo absolutno aritmično srčno akcijo, toni so neenako glasni, ob palpaciji pulza ugotovimo neenakomerno polnjen pulz. Lahko so prisotni tudi znaki srčnega popuščanja. V elektrokardiogramu najdemo značilno sliko absolutne aritmije brez prisotnih P-valov, ki jih nadomestijo neredni fibrilacij ski valovi. QRS kompleksi so zaradi motenega prevajanja lahko tudi široki. Če aritmija ni zdravljena, je običajna frekvenca QRS kompleksov 120-180 na minuto. Pri bolniku z atrijsko fibrilacij o je potrebno opraviti tudi dodatno kardiološko diagnostiko (predvsem ultrazvok srca) in ostale preiskave, o katerih odloča kardiolog.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja