Dr. Hauschka pomirjevalna maska, 5 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
802441 9049

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka pomirjevalna maska pomaga občutljivi koži, da postane čvrstejša in zadržuje vlago v koži. Izdelek odlično blaži stres in zaščiti kožo, ki zasije v enotnem tenu.

Vsebuje borago, travniško plahtico, papeževo svečo in ajdo, ki združno okrepijo kožo. Karitejevo maslo, ekstakti kutine, hamamelisa, ranjaka ter olja makadamije in kokosa okrepijo, pomirijo, hranijo in negujejo kožo.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična atrijska fibrilacija

Zdravljenje osnovne bolezni srca in nadzor srčne frekvence
Pri bolnikih z atrijsko fibrilacij o je potreben dober nadzor nad osnovno boleznijo srca (npr. zahteva po urejenem krvnem tlaku in ostalih dejavnikih tveganja za bolezni srca in ožilja), večina bolnikov pa potrebuje tudi zdravila za nadzor srčne frekvence (blokatorji beta, digitalis, verapamil).
Posebna opozorila
Ko postavimo indikacij o za uvedbo antikoagulacijskega zdravljenja, se moramo včasih tudi odločiti, da zaradi splošnega slabega telesnega ali psihičnega stanja (predvsem pojava demence v starosti) razmislimo tudi o ukinitvi antikoagulacijskega zdravljenja. Za ukinitev antikoagulacijskega zdravila se odločimo takrat, ko zaradi kakršnegakoli razloga pričakovano tveganje zdravljenja preseže korist, ki jo zdravljenje prinese bolniku.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja