Dr. Hauschka smrekova kopel, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
921866 9010

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka smrekova kopel umirja čute in pomirja dušo ter njeno izčrpanost. Odlična pomoč je tudi v času prehladnih obolenjih, v času respiratornih težav.

Kopel se ne peni.

Uporaba

Smrekovo kopel lahko uporabljamo v kopalni kadi ali jo dodamo k gelu za prhanje.
Kakšno kapljico kopeli lahko dodamo tudi vodi nad čajno svečko, da se bo vonj smreke prijetno razširil po celotnem prostoru in ga osvežil.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Kronična ostruktivna pljučna bolezen

Kako kronična obstruktivna pljučna bolezen vpliva na vaše življenje?
Zlasti v napredovalnih oblikah bolezen slabo vpliva na kakovost bolnikovega življenja. Zaradi težjega dihanja so bolniki omejeni pri delu v službi in doma. V zadnji stopnji, še posebej, če potrebujejo trajno zdravljenje s kisikom na domu, so omejeni zgolj na domače okolje, kar seveda vodi v socialno izolacijo in pogosto v depresijo ... Zadnja leta življenja so tako za bolnika mučna in ponižujoča.

Bolniki so bolj dovzetni za številne okužbe. Pri hudih in zelo hudih oblikah je trikrat letno pričakovati poslabšanje bolezni, specialistično obravnavo, v dveh tretjinah tudi hospitalizacijo.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Tanja