Dr. Hauschka vlažilna maska, 30 mL

Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.<br><br><a style="font-weight: bold;" href="../p-17930-drhauschka-odkrijte-njeno-skrivnost.aspx">Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka &gt;&gt;</a> Dr. Hauschka zeliščne ampule pripravijo vse tipe kože do normalnega delovanja.

Preberite si več o kozmetiki Dr.Hauschka >>
802450 9053

Ocene in mnenja

Opis

Dr. Hauschka maska je v pomoč koži, ki sama ne zmore proizvajati dovolj vlage in maščobe, zaradi česar je občutljivejša. V takih obdobjih maska pomaga pri ponovni vzpostavitvi ravnovesja.

Preparat vsebuje ekstrakte kutinovih semen, sončnično olje, karitejevo olje in naravne voske, zaradi česar lahko pomaga koži, jo ščiti, pomirja, vzpodbuja regeneracijo ter jo naredi svežo in mehko.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Dr.Hauschka holistična nega obraza

Edinstvenost Dr.Hauschka nege kože Naravne sestavine, izbrana zdravilna zelišča, naš samosvoj koncept in ključna ideja, ki oblikuje naš poseben pristop k negi kože ter našim izdelkom za nego kože: Koža...

Preberi več...

Dr.Hauschka holistična nega telesa

Dnevna osvežitev Začeti dan z osvežilnim prhanjem je včasih veljajo za popolno razkošje, danes pa je to prijeten dnevni obred. Nežni Dr.Hauschka izdeki za prhanje temeljijo na osnovi tenzidov iz...

Preberi več...

Dr.Hauschka primernejša nega za obraz!

Vprašanje:Dober dan! Probleme imam s kožo na obrazu in na to se nanaša tudi moje vprašanje. Že kar nekaj časa uporabljam set Dr. Hauschke za nego mastne kože (čistilna krema, tonik - special, olje, občasno...

Preberi več...

Ali ste vedeli

Srčno popušćanje

Kako bolezen poteka?
Slabšanje bolezni je v veliki meri odvisno od prizadetosti srca. Pri obvladovanju bolezni je ključno sodelovanje bolnika, ki mora skrbeti za redno jemanje predpisanih zdravil in zdrav življenjski slog. Prognoza je odvisna od resnosti srčnega popuščanja, ki jo opredelimo z razredi (NYHA 1 do IV).
Kako poteka spremljanje bolnika s srčnim popuščanjem?
Pri bolnikih s srčnim popuščanjem zdravimo pridružene bolezni (arterijsko hipertenzijo, dislipidemijo, sladkorno bolezen ... ) in tako skušamo ohraniti ali celo povečati učinkovitost srca.
Kako si lahko pri srčnem popuščanju pomagate sami?
Bolnik s srčnim popuščanjem mora paziti na vnos soli in tekočine, naj bo čim bolj telesno dejaven, skrbi naj za primerno telesno težo ?in zdravo prehrano. Predvsem ob poslabšanjih je priporočeno redno tehtanje in s tem nadziranje zadrževanja tekočine v telesu ter prilagajanje terapije.
Navodila za bolnike; Združenje zdravnikov družinske medicine, 2009

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja