Dr. Hauschka začetni komplet Čista in lepa koža, 1 set

Začetni komplet Čista in lepa koža - spoznajte nežne čistilne in negovalne izdelke za izboljšanje vašega tena. Začetni komplet Čista in lepa koža - spoznajte nežne čistilne in negovalne izdelke za izboljšanje vašega tena.
940038 28309

Ocene in mnenja

Opis

Začetni komplet Čista in lepa koža
Spoznajte nežne čistilne in negovalne izdelke za izboljšanje vašega tena.

Krema za čiščenje - blago čisti, zmanjša pore in osveži kožo. Je osnovna čistilna nega za vsa stanja kože za zjutraj in zvečer. Kožo obda z naravnim plaščem hidrolipidov in jo hkrati pripravi za nadaljnje korake nege.

Tonik za obraz za mastno kožo - uravnava in nežno spodbuja lastno moč kože - za živahen videz. Ranjak, ognjič in kapucinka normalizirajo nastajanje loja in uravnavajo vnetne predele kože.

Melisina dnevna krema - matira kožo in jo povede v naravno ravnovesje. Melisa spodbuja kožo, da ponovno najde svojo uravnovešenost. Mastni predeli kože se ne svetijo več in ostajajo čisti. Suhi predeli pa se navlažijo.

Parna kopel za obraz - odpira pore in zmanjšuje nečistočo kože - popolna priprava za čistilno glineno masko. Deluje blagodejno in pomirjevalno ter spodbuja zdravo presnovno kože.

Čistilna glinena maska - deluje z zdravilno glino za globinsko čiščenje in izboljšanje stanja kože - primerna za vse vrste kože, ne le za nečisto kožo. Kapucinka in nepozebnik delujeta pomirjevalno in vežeta nase maščobo. Čisti ogrce, pomirja kožo in rdečico.

Maska za revitalizacijo - čisti, pomirja in zagotavlja enakomeren ten - za opazno osveženo kožo. Zdravilne rastline kutina, ranjak in kamilica spodbujajo lastno aktivnost kože in ji pomagajo ohranjati vsebnost vlage v koži.

Dr. Hauschka linija kozmetičnih izdelkov je sestavljena iz izdelkov, ki so bio certificirani, kvalitetni, narejeni iz števinih skrbno izbranih sestavin, predvsem naravnih dišav, ki kože ne iritirajo.

Prednosti seta Dr. Hauschka

  • 100 % naravna kozmetična linija
  • bio certificirani izdelki
  • brez umetnih dišav
  • brez alergenih sestavin
  • brez umetnih barvilnih sredstev
  • brez konzervansov
  • brez umetnih mineralnih olj
  • brez PEG
  • brez silikonskih dodatkov

Navodila za uporabo Hauschka kompleta

Uporabite za celostno uporabo in nego kože. Vsebina kozmetičnih izdelkov zadostuje za globinsko nego za cca. 10 dni.

Sestava
Komplet vsebuje 6 izdelkov.

Priloge

Povezani izdelki

Potrebujete nasvet glede določenega proizvoda oziroma potrebujete samo dober zdravstveni nasvet?

Pišite nam

Članki

Kupili so tudi

Popularni iz te kategorije

Proizvajalec: Dr.Hauschka Dr.Hauschka
Več informacij o proizvajalcu
Svetuje vam
Lukanc Maja